Agyrém szakértőink


Ha írnál nekünk, dobj egy ​e- mailt a agyrem@kidsnews.hu címre.

A felület nem helyettesíti sem a tanácsadást, sem a terápiát​​ !

Dr. Csernavölgyi Anna
kisállatgyógyász-szakállatorvos

2006-ban végeztem a SZIE-Állatorvostudományi Karán. Az egyetem utolsó két évében a Belgyógyászati Tanszéken és Klinikán szereztem szakmai tapasztalatokat szerződéses hallgatóként. 2007-től Szentendrén és Budapesten dolgoztam, 2008 nyarán költöztem Fejér megyébe. A hivatásomon túl két kislányunkat, három kutyánkat és a macskánkat próbálom szépre és jóra tanítgatni. Ha marad időm, szeretek olvasni (szépirodalom és mese minden mennyiségben), kertet rendezni és elmerülni a konyhaművészetben.

Dr. Hatházi Katalin
Fogorvos

Dr. Hatházi Katalin vagyok. Munkám során fontosnak tartom a minimálinvazív kezeléseket, preparálási technikákat, prémium minőségű anyagok alkalmazását, és a pácienst érintő problémák hátterében álló biológiai, funkcionális, akár több szakterületet érintő, komplex okok megismerését, az ezeken alapuló pontos diagnózis és egyénre szabott kezelési terv felállítását.

Dr. Molnár József
Állatorvos

1998-ban végeztem az Állatorvostudományi Egyetemen. Kezdeti szakmai tapasztalatokat az egyetem Sebészeti és Szemészeti Tanszékén és Klinikáján szereztem, ahol 3 évet töltöttem el. 2004-ben költöztem Fejér megyébe, azóta saját vállalkozásban tevékenykedem Székesfehérváron és környékén. fehervariallatorvos.hu

Janda Zsuzsa
Pszichopedagógus

Janda Zsuzsa vagyok, pszichopedagógus. Legfőbb tapasztalatom, hogy mindenkiben van olyan érték, erőforrás, mellyel meg tudja oldani aktuális nehézségeit, ki tud lépni a rossz körökből, képes változni és változtatni.

Kántor Sztella Nóra
Fenntarthatósági szakértő

"Fiatal korom óta érdekel a környezetvédelem, ami részben "A Bolygó kapitánya" c. rajzfilmnek köszönhető. Kereskedelem és marketing szakon végeztem, marketingkommunikáció szakirányon. Ám mire elvégeztem, jórészt ki is ábrándultam belőle, mert a gazdaságtan másodlagos, külső tényezőként tekint a környezeti fenntarthatóságra, holott ez a gazdaság alapja. A TZM (The Zeitgeist Movement) Magyarország Mozgalom Országos Koordinátora vagyok, és a BOCS Alapítvány önkéntese. A BOCS együttműködik a LoveInfo csapatával az app fejlesztésén, melynek eredményeképp a 2019-es verzóba bekerült egy ökológiai nevelésre oktató menüpont. Örömmel koordináltam ezt a fejlesztési projektet."

Kárpáti István
Pénzügyi szakértő

Másfél évtizede foglalkozom pénzügyi témájú oktatással és ezzel kapcsolatos programok szervezésével. Tíz éve csatlakoztam a Közép-európai Brókerképző Alapítványhoz és azóta szervezem a Tőzsdejáték Középiskolásoknak vetélkedőt. Emellett a sci-fi és fantasy filmek és sorozatok a nagy kedvenceim.

Magyar Erika
Mediátor

"Nem az a dolgunk, hogy megtanítsuk gyermekeinket szembenézni egy kegyetlen és szívtelen világgal. Az a dolgunk, hogy olyan gyerekeket neveljünk, akik kevésbé kegyetlenné és szívtelenné változtatják a világot." Mediációval és más konfliktuskezelési és közösségépítő módszerek alkalmazásával foglalkozom különböző területeken, főként családi kapcsolatok,, iskolai konfliktusok. Közép Európai Mediációs Intézet

2017 Kidsnews | All rights reserved