Agyrém


​”Van, hogy úgy érezzük, elakadtunk, hogy összedől a világ, mert megbántottak, vagy mert mi magunk hibáztunk. Ilyenkor nem látjuk a kiutat, a tovább lépés lehetőségét. Amíg magunkban tartjuk problémánkat ezek óriásira is nőhetnek. Próbáljuk megosztani, beszéljük ki, vagy jelenítsük meg őket, úgy közelebb kerülhetünk a megoldáshoz.”

Janda Zsuzsa

“Az élet során akadhatnak nehézségek, elakadások, kihívások, megoldhatatlannak tűnő feladatok. Ha megtaláljuk egyéni utunkat, belső erőforrásainkat ezen nehézségek megoldására, megerősödünk, fejlődünk, megnő a problémamegoldó képességünk. Bármelyikünk kerülhet olyan helyzetbe, amit már egyedül nem képes megoldani, ilyenkor mindenkinek jól jön a segítség!”

Pajor Ágnes

​Mi kíváncsi​​ vagyunk rá, hogy mivel van gondod!​​

 

A felület nem helyettesíti sem a tanácsadást, sem a terápiát​​ ! Arra jó , hogy tudd kifejezni érzéseidet, hogy lásd, hogy ez nem szégyen, hanem egy olyan érték, mely a mélyebb önismerethez vezethet.
Ha írnál nekünk, dobj egy ​e- mailt a agyrem@kidsnews.hu címre.

Janda Zsuzsa
Pszichopedagógus

Janda Zsuzsa vagyok, pszichopedagógus. Legfőbb tapasztalatom, hogy mindenkiben van olyan érték, erőforrás, mellyel meg tudja oldani aktuális nehézségeit, ki tud lépni a rossz körökből, képes változni és változtatni.

Toth Klaudia
Állatorvos

Az egyetemi évek alatt részt vett a Sebészeti és Szemészeti Tanszék munkájában, ezért 2015-ben megkapta „A hallgató, aki sokat tett a kisállatok sebészetéért” díjat.

2017 Kidsnews | All rights reserved