19 éves lány vagyok, 3 éve van barátnőm.  … kb 15 évesen előálltam neki azzal, hogy én nem vonzódom a fiúkhoz egyáltalán, akkor csak annyit mondott, hogy “majd kinővöd”. Hát nem nőtem.
Azóta brutálisan eldurvult a helyzet ha hazamegyek anyumat meglátogatni, mindig csak az XY a téma, hogy együtt vagyok e még vele, mikor dobom már, meg hogy őrültek vagyunk, folyton a barátnőm külsöjére tesz megjegyzést, miközben teljesen normális, átlagos kinézetű lány.
Szeretem a barátnőmet is amúgy, és nem fogok vele szakítani csak azért. Viszont nem akarok rossz viszonyban lenni sem az anyámmal, de nem tud leállni, és akárhányszor csak hazalátogatok, mindig az ez a téma, és mikor rám ír, akkor is csak erről tud beszélni.

Mond el, vagy írd meg anyudnak, amit itt is megfogalmaztál, hogy szeretnél jó viszonyba maradni vele, de ha ő nem képes elfogadni a barátnődet, a választásodat, akkor téged nem fogad el. Azt elhiszed, megérted, hogy ő félt és nem helyesli, hogy barátnőd van, de ez a Te életed, a te döntésed. Neked mindketten fontosak, nem akarod, hogy választani kelljen köztük.

Hogyan írhatok a pszichológusnak?

A felület nem helyettesíti sem a tanácsadást, sem a terápiát​​! Arra jó , hogy tudd kifejezni érzéseidet, hogy lásd, hogy ez nem szégyen, hanem egy olyan érték, mely a mélyebb önismerethez vezethet.​ Ha írnál nekünk, dobj egy ​e- mailt a agyrem@kidsnews.hu címre.

2017 Kidsnews | All rights reserved