Együtt élünk az apai nagyapámmal  Anyám és apám is  tanító, apámat a munkahelyén is ugyanúgy kikészíti a főnöke. Szegény valószínűleg már nem is tudná beadni máshova a jelentkezését, mert annyira tönkre van lelkileg, hogy nem is tudna idegenek előtt megszólalni. Otthon a nagyapám állandóan azt mondja az apámnak, hogy ő semmire sem jó, bármilyen baj van “biztos hogy miattad van, te tehetsz róla” mondja.  A lelki bántások már tesómra és rám is kihatnak, mind a ketten elég érzékenyek vagyunk fiú létünkre. Otthonba biztos hogy nem engedné, hogy betegyük, vagy ha valahogy mégis sikerülne, akkor mi lennénk az egész faluban a legrosszabb emberek hogy mi ilyet tettünk. El akarunk költözni, de szinte börtönbe vagyunk zárva egy pszichopata öregemberrel a pénz miatt.

A legtöbb, amit tehettek, hogy kifejezitek apátoknak, hogy nektek fontos ő, hogy benneteket is bánt, sért, amit nagyapaátok tesz vele. Anyukátokkal is beszélhetnétek erről, és ha ti egy közös családként egyetértetek és összezártok, talán javul a helyzet.

Hogyan írhatok a pszichológusnak?

A felület nem helyettesíti sem a tanácsadást, sem a terápiát​​! Arra jó , hogy tudd kifejezni érzéseidet, hogy lásd, hogy ez nem szégyen, hanem egy olyan érték, mely a mélyebb önismerethez vezethet.​ Ha írnál nekünk, dobj egy ​e- mailt a agyrem@kidsnews.hu címre.

2017 Kidsnews | All rights reserved