Miért bámul meg kérdezősködik utánam, egyáltalán miért mutat még érdeklődést felém, ha közben ilyen bunkó velem? Még tavaly  nagyon csúnyán összevesztem a legjobb fiú barátommal, aki azelőtt mindig a padtársam volt, minden szünetben jött hozzám beszélgetni, érdeklődött irántam.  A veszekedés után  valahogy már nem kerestük egymást, és ő  köszönésre se méltatott. Közben meg mikor elmentem előtte úgy bámult, hogy utánam fordul. közben mindenkit kérdezget, hogy mit mondtam. Most évkezdéskor egymással szemben sétáltunk, én néztem rá, ő meg úgy tett, mint aki észre se vesz, miközben gúnyosan vigyorgott.  Mit tegyek?

Ha Neked fontos Ő, akkor miért ne lehetne ezt megbeszélni? Mi történne, ha elmondanád, hogy sajnálod, hogy összevesztetek, és nem érted, hogy benne mi van, és szeretnéd ezt tisztázni?

Hogyan írhatok a pszichológusnak?

A felület nem helyettesíti sem a tanácsadást, sem a terápiát​​! Arra jó , hogy tudd kifejezni érzéseidet, hogy lásd, hogy ez nem szégyen, hanem egy olyan érték, mely a mélyebb önismerethez vezethet.​ Ha írnál nekünk, dobj egy ​e- mailt a agyrem@kidsnews.hu címre.

2017 Kidsnews | All rights reserved