17 éves fiú vagyok és szerelmes  a padtársamba aki viszont másba. Nyilván nem szeretném a kapcsolatukat tönkre tenni(utána hogy tudnék a barátja szemébe is nézni?), de nagyon szeretem. Sokszor elhatározom magamban hogy igazából nem is szeretem de attól csak jobban érződik bennem a lány utáni vágyam. Nagyon szoros kapcsolatunk van mint barátként mindent megosztunk és megbeszélünk egymással. De félek ezt neki elmondani neki.

És mit vársz a választól? Hogy biztassalak, hogy mondd el neki, hogy mi van? Vagy hogy kifejezzem, milyen megértő barát vagy, hogy titkolod az érzéseidet? Foglaljak állást, hogy jogos-e a félelmed, hogy ha nyílttá teszed, hogy Te nem csak barátként szeretnél vele lenni, akkor esetleg a barátságát is elveszíted? Vagy mondjam azt, hogy a ha fontos Neked, akkor a közelségét értékeld, és bízz abban, hogy majd elmúlik a vágyad? Sajnos ezekre a dilemmákra kívülről nem adható megoldás.

Hogyan írhatok a pszichológusnak?

A felület nem helyettesíti sem a tanácsadást, sem a terápiát​​! Arra jó , hogy tudd kifejezni érzéseidet, hogy lásd, hogy ez nem szégyen, hanem egy olyan érték, mely a mélyebb önismerethez vezethet.​ Ha írnál nekünk, dobj egy ​e- mailt a agyrem@kidsnews.hu címre.

2017 Kidsnews | All rights reserved