Kb mióta az eszemet tudom, együtt járunk egy csomó családdal síelni, általában a gyerekek az egyik helységben szülök a másik helységben dumálgatnak este, mostanában apám elég hülyén viselkedik, és állandóan berohangál, nyitogat abba a helységbe ahol a gyerekek vannak, és szúrósan nézeget a srácokra. Nem tudom mit gondol? hogy azért mert tizenévesek lettünk mindenki mindenkinek neki fog esni? hogyan lehet neki megmagyarázni, hogy állati ciki amit csinál?

Például úgy, ahogy ide leírtad. Mondd el neki, hogy nyugodtan megbízhat benned, a folyamatos ellenőrzéssel csak lejáratja magát. Persze ettől nem biztos, hogy tud változtatni, de ez már az ő problémája. Te megtudtad, hogy aggódik, félt téged, és még ha nem is a legjobban fejezi ki, hogy fontos vagy neki, hogy szeret téged, azért ez nem rossz….

Hogyan írhatok a pszichológusnak?

A felület nem helyettesíti sem a tanácsadást, sem a terápiát​​! Arra jó , hogy tudd kifejezni érzéseidet, hogy lásd, hogy ez nem szégyen, hanem egy olyan érték, mely a mélyebb önismerethez vezethet.​ Ha írnál nekünk, dobj egy ​e- mailt a agyrem@kidsnews.hu címre.

2017 Kidsnews | All rights reserved