hazafelé a buszon elég nagy volt a tömeg, eleinte még örültem is, hogy ülőhelyet találtam az egyik duplaülésen egy nő mellett, de aztán mellém állt egy férfi, és elkezdett nagyon szuszogni, meg a micsodáját hozzám dörgölni. Én próbáltam elhúzódni tőle, mert tök gusztustalan volt az egész, még a zöld mackógatyája is, de egyre csak dörgölőzött, a végén már teljesen rámásztam a mellettem ülő nőre, aki kezdett kiakadni rám, úgyhogy a következőnél gyorsan leszálltam. De a fickó jött utánam, mázlim volt, hogy nem vett észre a hirdetőoszlop mögött, ahova gyorsan behúzódtam, mert miután a busz elment, rajta kívül nem is maradt senki a megállóban. Szerintem azt hitte, átfutottam a túloldalra és bementem a házak közé, mert ő is arra indult. Nem volt okos ötlet leszállni, de nem tudom, mit lehetett volna tenni, anya is csak csodálkozott és azt mondta, innentől üljek mindig a buszvezető mögé, és ha ilyen van, szóljak a sofőrnek.

szerintem nagyon ügyes voltál, hogy kimenekültél ebből a helyzetből. Ezekben az esetekben igazából nincs jó megoldás, és felkészülni sem lehet rájuk. Természetes az is, hogy megijedtél, és csak annyi biztatót tudok mondani, hogy azért nem az a jellemző, hogy a buszon ilyen emberek kerülnek mellénk. Ettől függetlenül tudnod kell, hogy ez a nem mindennapi tapasztalatod befolyásolhat téged, és ha az élmény sokszor visszatér különböző formákban (álmok, félelmek, fiúkkal való kapcsolat), akkor lehet, hogy érdemes szakemberrel is beszélgetni róla.

Hogyan írhatok a pszichológusnak?

A felület nem helyettesíti sem a tanácsadást, sem a terápiát​​! Arra jó , hogy tudd kifejezni érzéseidet, hogy lásd, hogy ez nem szégyen, hanem egy olyan érték, mely a mélyebb önismerethez vezethet.​ Ha írnál nekünk, dobj egy ​e- mailt a agyrem@kidsnews.hu címre.

2017 Kidsnews | All rights reserved