múlt pénteken a barátnőmnél aludtam, előtte lementünk a partra iszogatni a haverokkal, de nem volt nagy este, hamar oszlott a banda, még fél 10 se volt, a többiek mentek is tovább bulizni, mi meg Dórival hazavettük az irányt. A házuk bejáratánál ért utol minket egy ismeretlen srác, azt kérdezte, ismerjük-e Tóth Attilát. Mondtuk, hogy nem, de hirtelen váltott, azt kérdezte, akarunk-e kicsit játszani… ekkor láttuk meg, hogy nincsen rajta gatya, nagyon megijedtünk, és ahogy csak tudtunk, bemenekültünk a lépcsőházba. Én a lépcsőn is felfutottam, csak annyit láttam, hogy a fickó kint röhög, Dóri meg teljes erejével tolja rá az ajtót. Azt hiszem, szerencsénk volt, hogy ahogy kiabálni kezdtünk, inkább odébbállt…fogalmam sincs, mit akart, vagy hogy mi mást tudtunk volna tenni?

 

szerintem nagyon ügyesek voltatok, hogy kimenekültetek ebből a helyzetből. Ezekben az esetekben igazából nincs jó megoldás, és felkészülni sem lehet rájuk. Természetes az is, hogy megijedtetek. Tudnod kell azt is, hogy ez a nem mindennapi tapasztalatod befolyásolhat téged, és ha az élmény sokszor visszatér különböző formákban (félelmek, fiúkkal való kapcsolat, álmok), akkor lehet, hogy érdemes szakemberrel is beszélgetni róla.

Hogyan írhatok a pszichológusnak?

A felület nem helyettesíti sem a tanácsadást, sem a terápiát​​! Arra jó , hogy tudd kifejezni érzéseidet, hogy lásd, hogy ez nem szégyen, hanem egy olyan érték, mely a mélyebb önismerethez vezethet.​ Ha írnál nekünk, dobj egy ​e- mailt a agyrem@kidsnews.hu címre.

2017 Kidsnews | All rights reserved