A holló gyűrűje


Bobo12 (22éves) - 4 éve

Olvastad a Ruminit? Vagy a Galléros Fecó naplóját, esetleg a Hisztimeséket?

Bizony! Ezeknek a történeteknek a szerzője, Berg Judit, újra egy remekművet alkotott, amihez most igyekszem kedvet csinálni neked. Habár, ha ismered az írónőt, azt hiszem nem kell sokáig győzködnöm. Viszont, ha esetleg még nem találkoztál volna a szerzőjükkel, valószínűleg ez után a könyv után számodra is emlékezetes marad. Elképesztő a fantáziája, nem tud úgy végigmenni egy templomon, hogy ne lóduljon meg a képzelete, minden kőfaragáshoz és díszítőelemhez történeteket kanyarít.

Ezúttal nem habozott papírra vetni se, így izgalmas nyári kalandra invitál titeket, Emmával és Bodza kutyával az élen, fővárosunk egyik legcsodásabb helyére, a Mátyás templomba. Végigmehetsz velük a rejtett folyosókon, ellenségekkel küzdhetsz, új barátokat szerezhetsz, feltérképezheted a gyönyörű épület minden zegét-zugát!

A felfedezés közben pedig játszva ismerheted meg a templom folyosóit, közel sem unalmas körülmények között! Berg Judit számtalanszor járta végig a templomot, hogy hitelesen kalauzolhasson el Bodzával az építészeti csodában.

Meséjében a templom tetejét díszítő szélkakas is életre kel, és csatlakozik a hős állatcsapathoz, de a többi szereplőt már nem árulom el!

Ha kíváncsi lettél, ne várakoztasd Bodzát, indulj egy különlegesen kalandos útra, a holló gyűrűje utáni misszióba. És ha a könyv végére értél, alkalomadtán kukkants be a Mátyás-templomba is, nem árt néha ellenőrizni, az ott lakó lények számára nem adódott-e időközben még egy nagy küldetés!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.Forrás:

kép: kidsnews, kiadó

 

2017 Kidsnews | All rights reserved