FEDŐNEVEK


Virginia (17éves) - 4 éve

Hatalmas nevetések, a semmiből előjövő bukások akkor, mikor már a kezedben érezheted a győzelmet, és a kémek szupertitkos világának megismerése.

Kinek nem keltette már fel az érdeklődését minimum egyszer a kémek veszélyekkel teli, titkos világa? Netalán többször is. Ha vonzanak a rejtélyek, a titkos küldetések varázsa, akkor ezt a játékot neked találták ki.

A játékszabályok egyszerűek, és magához a játékhoz nem is kell sok minden: mindenekelőtt két csapatra van szükség, egy csomag szókártyára, egy homokórára, és végül két kémfőnökre, akik irányítják a csapatokat. A játék célja az, hogy a „küldetésben” lévő ügynökök előtt a kémfőnökeik minél több szót fedjenek fel úgy, hogy csak a gondolt szó egy szinonimáját mondhatják, illetve egy olyan szót, amivel minél több saját szóra asszociálhatnak a játékostársak. Az a kémfőnök, aki egyetlen szóval három-négy helyes lapot is felfed, az mestere a szavaknak.

Másik változatában – Fedőnevek képekkel – is ezek a szabályok érvényesek, annyi különbséggel, hogy itt – mint már a nevéből is kiderült – képekkel játszunk. A két játék összekeverése egy nagyszerű egyveleget hoz létre. Mind kémnek, mind kémfőnöknek lenni érdekes, de egyben nem is olyan egyszerű kihívás. És ebben játékban csak két dolog garantált: a hitetlenkedő fejfogások és az óriási nevetések. És még egy jó tipp: a játék közben egy rossz szavunk se lehet.

A társasjátékozás élményét a Gémklub Kft. támogatásának köszönhetjük.

 

 

 2017 Kidsnews | All rights reserved