Most nyomd a gombot!


Szöllösi Kristóf (25éves) - 4 éve

Imádod a számítógépet, a kreativitásod pedig nem ismer határokat? Akkor ezt a versenyt pont neked találták ki!

Idén rendezik meg tizenötödik alkalommal a <19 Szabadfogású Számítógép Versenyt, melyen 19 év alatt magyar fiatalok mérhetik össze a tudásukat, Magyarországról és határon túlról egyaránt. Ahogy a pályázat neve is mutatja, megkötések nincsenek, egyedüli feltétel, hogy tényleg kapcsolódjon a számítógéphez az, amit csináltál.

De hogy ezen belül milyen ötlettel állsz elő, az csak rajtad áll! Készíthetsz videót, tervezhetsz kedvenc játékodhoz modokat, létrehozhatsz egy menő weboldalt vagy YouTube csatornát, de rendezhetsz animációs rövidfilmet is. A határ a csillagos ég, így nyugodtan szabadon engedheted a fantáziádat! Az elmúlt évek nyertes munkái között szerepel interaktív animáció, pókerező robot és jelbeszédet tanító app egyaránt, ki tudja, lehet, idén épp a te formabontó ötleteddel bővül majd a lista.

Ráadásul ez még nem minden! A beküldött pályaműveket egy szakmai zsűri bírálja el, és a legjobbnak ítélt alkotásokból egy kiállítást is szerveznek az Új Budapest Galériában, valamint az alkotók között értékes, munkájukat segítő nyereményeket is kiosztanak. A verseny európai partnerei között osztrák, német és svájci szervezetek is megtalálhatók, így ha nyersz, munkádat egyből a nagyvilágnak is bemutathatod!

A pályaműved leadására még körülbelül egy hónap áll rendelkezésedre, a verseny nevezési és beküldési határideje ugyanis 2017. október 16-án éjfélkor lejár.

Ha felkeltette a figyelmedet a lehetőség, vess egy pillantást az alábbi linkekre is:

http://verseny.c3.hu

https://www.facebook.com/19SzabadfogasuSzamitogepVerseny2017 Kidsnews | All rights reserved