Sminkötletek: Halloween Make-Up Ideas


Orbók Réka (22éves) - 4 éve

Halloween… Mint a legtöbb magyarnak nekem is először a jelmezek és az év közel egyetlen napja jut eszembe, mikor nem néznek hülyének, ha valamilyen karaktert megszemélyesítve jelmezben lépek ki az utcára.

Számomra igen különleges ez a nap, mert a kedvenc hobbimnak  élhetek, míg más szabadidejében rajzol, olvas, gépezik addig én sebeket, félelmetes maszkokat készítek smink segítségével és a halottak napján ezt hasznosíthatom.

Ez persze azzal jár, hogy a baráti társaságom nagy részének én segítek a megfelelő felkészülésben erre a fergeteges estére. Emiatt rengeteget találkozom azzal a problémával, hogy nem tudják minek is öltözzenek, pontosabban minek sminkeljék ki magukat. Így hát hoztam most nektek pár egyszerűbb ötletet, kép és videó formájában.

Ouija: Ha valaki ijesztő is akar lenni, de szexi. Idő igényes, de nem nehéz felfesteni, ha valakinek van türelme. Én pedig a videóban megmutatom, hogy hogyan is kezdj neki.

Clown : Szintén egy könnyű ijesztő, de mégis szexi smink tutorialt láthattok. Bohócból kismillió fajta, stílusú makeup-ot lehet készíteni. Engedjétek szabadon a fantáziátokat.

PopArt stílus. Képregényes külső, mintha 2D-s lenne az ember. Viszonylag egyszerű és látványos smink. Több féle stílusban fel lehet festeni.
Skull/Koponya Make-up: Az elmúlt két év legfelkapottabb sminkje, mert millió lehetőség rejlik benne. Nem csak fekete-fehér lehet (ahogy én csináltam) hanem megjelentek a színes, szivárványszínűek a csillámmal, kövekkel kirakott csajos koponya sminkek is.
Doll Make-up: Tekintve hogy a „horror ünnepe” a Halloween, az ijesztő babáknak is nagy divatja van manapság. Gondoljunk csak Annabelle-re vagy Jigsaw-ra.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved