Keszthelyi Vivien tizenhat évesen a „Merj különbözni” világmozgalom tagjaként tart előadást


kidsnews (127éves) - 4 éve

Keszthelyi Vivien, a tizenhat éves autóversenyző  és heti menő arcunk, első magyarként az „A Dare to be different” (D2BD, Merj különbözni) nevet viselő nemzetközi program keretében oszthatja meg tapasztalatait a fiatalokkal.

D2BD célja, hogy segítséget nyújtson azoknak a fiatal nőknek, lányoknak, akik az autósport bármilyen területén képzelik el jövőjüket, akár pilótaként, versenymérnökként vagy csapatvezetőként. A mozgalmat Susie Wolff, a Forma-1-es Mercedes-istálló csapatfőnökének, Toto Wolffnak a felesége indított el. És több, az autósportot támogató nagy nemzetközi vállalat mellett a Forma-1-es csapatok teljes támogatottságát is élvezi.

Picture: Michael Cooper

Ennek a világszerte immáron 600 taggal rendelkező mozgalomnak a németországi rendezvényén tart előadást Keszthelyi Vivien, aki október 12-én, csütörtökön Hockenheim mellett, a Walldorf gokartpályán mesél majd saját tapasztalatairól, pályafutásáról a meghívottaknak. A mozgalom az ilyen és ehhez hasonló programok segítségével enged betekintést, s nyújt segítséget a fiataloknak.

A debreceni születésű versenyző a reggeltől egészen kora délutánig tartó program keretén belül beszél majd az Audi tehetséggondozó akadémiáján eltöltött eddigi két évéről is. Vivien “tárgyi” bemutatót is tart majd, hiszen kiállítják az Audi TT Cupban használt, 7-es rajtszámmal ellátott autóját, versenyoverallját és sisakját is.

Keszthelyi Vivien egy nappal az előadást követően már a Hockenheimringen szerepel majd a TT Cup utolsó állomásán.2017 Kidsnews | All rights reserved