Kürtöskalács fesztivál


kidsnews (127éves) - 4 éve

Nagykoncertek, közönség kedvencek, gyerekműsorok, alternatív és kortárs előadások, kiállítások, gyerek pályázatok, közösségi jótékonysági kürtőskalács készítés, kézműves vásár és mesterség bemutatók várják a közönséget – egyszóval lesz minden, ami egy igazi hagyományőrző, családi naphoz szükséges.

Idén is több tematikus helyszíne és programja lesz a fesztiválnak, két színpaddal.

A Gyermekligetben megidézzik az édes gyermekkor idilli világát, amikor a nagymamával együtt sütés-főzés volt otthon a konyhában, itt találjátok majd a Csináld Magad! kürtőskalács készítő standot is, de lesznek interaktív játékok is.

Gesztenyés Park, Budapest, XII. kerület

Október 13-15

Megközelítés autóval:
a BAH csomóponton keresztül az M0, az M1 és M7 felől, illetve a pesti oldalról az Erzsébet-híd irányából, a Jagelló út jobb oldalára eső parkos terület. A parkolás pénteken díjköteles, szombat-vasárnap a környező utcákban ingyenes. Több fizetős parkoló is van: MOM Sport, MOM Kultúrális Központ, MOM Park.

Megközelítés tömegközlekedéssel:
61-es villamos a Csörsz utcáig, 59-es villamos vagy 105-ös busz az Apor Vilmos térig, 110 vagy 112-es busz a Sirály utcáig, 212-es busz az Alkotás utca felől, vagy a 139-es busz a Déli-Pályaudvar felől (2-es metro).Forrás:

kép:

 

2017 Kidsnews | All rights reserved