Pizsamaparti a Magyar Nemzeti Múzeumban!


kidsnews (127éves) - 4 éve

A Da Vinci PIZSAMAPARTI olyan egyedülálló program, ahol a 7-13 éves gyermekek élményeken keresztül, szórakoztató módon ismerkednek meg a helyszínekhez kapcsolódó tematikákkal.
A sorozatba, új helyszínként belép a Magyar Nemzeti Múzeum. Az iskolás látogatók most először zárás után, éjszaka fedezhetik fel a múzeum látnivalóit.

A Magyar Nemzeti Múzeum gyakorlott múzeumpedagógusai olyan egyedülálló programot dolgoztak ki a pizsamaparti-programra, amelynek során a gyerekek játékos módon kerülnek közelebb a történelemhez, észrevétlenül sajátítanak el új ismereteket, miközben résztvesznek egy időutazáson.

A kis felfedezők megismerik Hunyadi Mátyás udvarát és titkait, de csak akkor, ha elég ügyesek a rejtvény és kódfejtésben! Reneszánsz táncoktatás és a középkori kőtár zseblámpás lovagkeresése is része a programnak. Az éjszakai kalandok végeztével a „pizsamás kutatók” a múzeum egyik legszebb termében, a Kupolateremben töltik az éjszakát.

Várjuk szeretettel a gyermekeket erre az egyedülálló eseményre, ahol izgalmas „élménytanulás” keretében ismerkedhetnek meg Mátyás udvarának titkaival és Da Vinci találmányaival a Magyar Nemzeti Múzeumban!

Javasolt életkor: 7-13 év
A rendezvény programelemei:
– ismerkedési játék
– exkluzív, éjszakai kalandtúra a múzeumban
– Da Vinci Learning-élményóra
– csendesedés, esti mese
– vacsora, reggeli

 Jelentkezés, további információ:
https://www.facebook.com/davincitv
pizsamaparti@mertmarketing.hu
Tel.: +36 70 458 4070Forrás:

https://mnm.hu/hu/esemenyek/rejtelyfejto-pizsamaparti

2017 Kidsnews | All rights reserved