Vonz a társasjátékok világa? Netán igazi gémer vagy?


kidsnews (127éves) - 4 éve

Ébreszd fel magad majd.  Az esős, hideg november végi hétvégén, és menj el a Társasjátékok ünnepére, ahol belevetheted magad a társasjátékos hobbi mélyébe.

2017 november 25-26. között a Lurdy Házban

Az esemény lehetőséget ad, hogy a látogatók minél több társasjátékot próbáljanak ki, ízelítőt kapjanak a társasjátékok világából, segít eligazodni a társasjátékok kínálatában.  Igazi élménydús program azoknak, akik már rutinos társasjátékosok és azoknak is, akik csak most ismerkednek a társasjátékok sokszínűségével.

Mindegy hogy gyerek-, családi, felnőtt-, logikai, fejlesztő-, parti-, stratégiai játékokkal, illetve társasjátékokkal szeretsz játszani itt megtalálod a neked valót! A játékokat játékmesterek mutatják be. Rengeteg játékot ki is lehet majd próbálni önállóan, családdal, barátokkal vagy a játékmesterek segítségével.

Ha megtetszett egy játék, a rendezvény résztvevői kedvezményesen meg is vásárolhatják.Mindenképp érdemes kilátogatnod, hiszen a klasszikusok és magyar fejlesztésű és kiadású játékok mellett, bőven akad hely a és a friss újdonságoknak is.

Mi biztosan ott leszünk, és te?2017 Kidsnews | All rights reserved