Amerikai álmodozások a legújabb nemzetközi klipekben


Kék Homár (17éves) - 4 éve

Az elmúlt hetekben 3 népszerű énekes is előrukkolt új klipekkel. Charlie Puth, Rita Ora és Bebe Rexha videóiban az a közös, hogy mindhárman új szerepben és dimenzióban folytatnák az életüket.

Charlie Puth új dala a How Long egy félrelépés következményeiről szól és szorosan kapcsolódik előző slágeréhez az Attention-höz.

A klipben Charlie önfeledten táncol az utcán és egy irodaházban. Viszont akik figyelnek a szövegre, azoknak feltűnhet, hogy a klip nem követi hűen a dal sorait. Ez tudatos terve volt az énekesnek:

-A célom az volt, hogy kilépjek a komfortzónámból, és az, hogy egyedül bulizom egy 80 fős stáb előtt, határozottan beletartozik ebbe a kategóriába. Most egy olyan videót akartam, amiben jól érzem magam.

Rita Ora egy sűrű időszakon van túl, ő is szeretett volna kiszakadni a szürke hétköznapok taposómalmából.

-Amikor ezt a dalt írtam minden egyes nap megállás nélkül írtam. És egyszer csak azon kaptam magam, hogy arról fantáziálok, hogy egy vég nélküli csavargásra indulok a barátaimmal.

A könnyed hangulatú dalhoz egy hozzá illő, fesztelen és bulizós klip készült, amiben Rita New York utcáin szórakozik és flörtöl.

 

Bebe Rexha mert nagyot álmodni. Klipjében és dalában-melyet Florida Georgia Line country sztárral együtt alkotott meg- bebizonyítja, hogy álmodozni szabad, sőt kell. A sivatagban stoppolva jut el egy kis vendéglőhöz, ahol pincérnőnek jelentkezik. Közben viszont arról sző ábrándképeket, hogy egy napon híres énekesnő lesz, és hatalmas stadionokban is fellép majd. A klip könnyed és színes világa biztosan minden rajongót elvarázsol majd.2017 Kidsnews | All rights reserved