“Egy nő ne a férfiaknak, hanem önmagának öltözködjön!” -10 tipp, a reggeli öltözködéshez


Miu (15éves) - 4 éve

Gondolom a nők nagyrésze szenved azzal, hogy úgy látja nem tud mit felvenni, pedig telis-tele van a gardróbja, de mégsem veszi észre, hogy mennyi mindent felvehetne! Hoztam az erre szoruló női egyedeknek 10 tippet, hogy hogyan válassza ki a másnapi outfitjét:

 

  1. Nézd meg a másnapi időjárást

Mielőtt bármit is kivennél – azzal a tudattal élve, hogy ez biztos jó lesz – előtte nézz utána, hogy milyen lesz az idő! Most, hogy tél van érdemesebb a ‘farmer + póló’ outfiteket hordani, mivel úgyis egész nap a suliban, vagy a munkahelyeden ücsörögsz a melegben, szóval elég egy laza felső, ami lehet hosszú, háromnegyedes, vagy rövidujjú.

 

  1. Járj nyitott szemmel

Ne csak belenézz a gardróbba, hanem lásd is, hogy mi van benne! Biztos sok nővel történik nap mint nap olyan “baleset”, hogy azt hiszi, hogy semmit nem tud felvenni, és egyből elkeseredik. De ez nagyrészt nem igaz, mert igenis rengeteg jól variálható ruhadarab létezik, amiket soha az életben nem próbáltál ki együtt.

 

  1. Rétegezz!

Ugye észrevetted te is, hogy már akkor is fázol reggelente, hogyha nem veszel pulcsit a kabát alá! Sajnos sokan be is dőlnek ennek a hibának, és egyből mennek az X-Y ruhaüzletbe, hogy vegyenek egy új kabátot ahelyett, hogy a kabát alá vennének mondjuk egy pulcsit, vagy a hosszúujjú, esetleg blúz alá trikót, toppot. Nagyon sok szép és jó ruhadarab van, amit a kabát alá tudsz venni, és még meleg is!

  1. Ne filózz! Ha tetszik, akkor vedd fel!

Velem nagyon sokszor megtörtént, hogy este kiválasztottam a holnapi ruhámat, és reggel készültem felvenni, ám hirtelen eszembe jutott, hogy mi van, ha ez az XY-nak nem tetszik, és majd jól beszól nekem. De az ember változik, úgy ahogy én is és te is! Én például abban változtam a legjobban, hogy egyszerűen nem érdekel, hogyha nekik nem tetszik, mert az a lényeg, hogy jól érezzem magam benne! Ne filózz, vedd fel, és ne hallgass azokra, akik esetleg leszólnák a ruháid!

Egy nő ne a férfiaknak, hanem önmagának öltözködjön!” Coco Chanel

 

  1. Elő a harisnyát!

Hideg van? Fázol? Akkor vegyél harisnyát, vagy a naci alá aláöltözetet! Valóban, télen is ugyanúgy felvehetsz egy sűrűbb szövésű harisnyát, egy szép szoknyával, mint mondjuk tavasszal. A nejlonharisnya viszont nem ajánlott hideg időben. Főleg nem miniszoknyával!

 

  1. Örök darabok!

Vannak ruhadarabok, amik mindig divatosak. Ezekből jó ha van egy-kettő, amit mindig felvehetsz. Ilyen a garbó, vagy éppen a ballonkabát! Ha valamit vennél, akkor olyat vegyél, ami nem megy ki a divatból egy év alatt sem.

  1. Kiegészítők

Nyilván ha már azzal szenvedsz, hogy mit vegyél fel, és esetleg csak egy nagyon unalmas, és egyszínű outfitet tudsz összeállítani, akkor ne keseredj el, mert van még ötlet az ékszeres dobozodban! Nyugodtan kapj fel egy medált, vagy egy karkötőt, és sokkal izgalmasabb lesz a külsőd!

 

  1. Alap

Mindenáron azt az egy pólót akarod felvenni, de nem passzol hozzá semmi? Engedd el! Keress egy olyan pólót a helyébe, amihez passzol az a szoknya, és ne szenvedj azzal, hogy csakis egy darabhoz válogatod a többit!

 

  1. Sapka, sál, kesztyű, kabát

Egyszerű pufidzseki, vagy egy sima meleg télikabát megfelel. A sál, jó ha passzol a sapkához, a kesztyű pedig tulajdonképpen mindegy milyen!

 

10.Kész vagy?

Nézz bele a tükörbe, és az utolsó dolgod csak annyi, hogy mosolyogj! Lásd meg magadban a szépet! 😉Forrás:

Kép: 1, 2, 3, 

 

2017 Kidsnews | All rights reserved