III. ORSZÁGOS STAR WARS RAJONGÓI TALÁLKOZÓ


kidsnews (127éves) - 4 éve

Az erő lesz azokkal, kicsikkel és nagyokkal, rajongókkal (vagy akik ezután válnak azzá), akik eljönnek ünnepelni a Star Wars -univerzumot. A Lurdy Mozi három termében vár mindenkire a Star Wars Galaxis, számtalan remek programmal:

Lesznek érdekes dokumentumfilm vetítések, ritkaságokkal, feliratozva vagy magyar narrációval. Meghívott vendégeink Kassai Károly és Moser Károly (aki a színpadi műsort is vezeti) színművészek, akik elévülhetetlen érdemeket szereztek a Star Wars filmek szinkronizálásában, de itt lesz velünk Fazekas Attila, a Star Wars képregényrajzolók ikonikus alakja is.

Hallgathatunk előadásokat a Star Wars videójátékok történetéről, a Halálcsillagról, a messzi-messzi galaxis nyomtatott történetéről, próbára tehetjük tudásunkat több kvízjátékban, természetesen nyereményekért.

 

A gyerekek külön teremben színezhetnek, társasozhatnak, ingyenes az arcfestés és a csillámtetkó, jedi mesterektől és sith nagyuraktól sajátíthatják el a fénykardvívás mesterfogásait.

A mozi előterében látványos ritkaságokat bemutató  plakátkiállítás, mini tárlatok és fotóháttér várja az érkezőket. Lesz még több Lego játékasztal, életnagyságú Lego szobor, kirakodóvásár játékokkal, könyvekkel és képregényekkel.

A rendezvény egész területén jedik, sithek, rohamosztagosok, droidok cirkálnak. Szeretik ha fényképezik őket, kedvencük a szelfi!

Vigyázat: Darth Vader fog felügyelni a rendre!

Jegyárak: felnőtt: 1500,-ft.

gyerek: 1000,-ft.

A jegyeladásból származó bevétel a Magyar Galaktikus Rajongói Alapítvány kórházi karitatív tevékenységének (jelmezesek látogatása beteg gyerekeknél) finanszírozását segíti.

 

 2017 Kidsnews | All rights reserved