Ismét a gamereké volt a hétvége


kidsnews (127éves) - 4 éve

Egyre nagyobb divat a társasjátékozás, – és ahogy ez lenni szokott a népszerű dolgokkal – sorozatosan kapja is a lehetőségeket az ember, hogy több és több játékkal ismerkedjen meg. Nyílnak olyan kávéházak, cukrászdák ahol játszani is lehet. Játszóházaknak manapság már alap tartozéka, de vannak klubok, közösségi médiás csoportok és még sorolhatnám napestig, amik mind egyetlen dologra hívatottak, hogy segítsenek eligazodni ebben a sokszínű világban.

 

Pont ezért ma már egyre nehezebb dönteni abban, hogy pontosan milyen társast is szeretnénk, mi az amit érdemes lenne megvenni.

 

A hétvége álmosítóan esős vasárnapján pont ezekre a kérdéseidre kaptál választ, ha kilátogattál a Társasjátokok ünnepére, ami nem is igazán a társasjátékok ünnepe, hanem sokkal inkább a társasozás pozitív Pandórájának hatalma szelencéje.

 

Már az üzletközpontba belépve tudtad, hogy ez az esemény tényleg mindenkinek szól: a türelmesen várakozó emberáradatban előfordultak fiatal baráti társaságok és komplett családok is vegyesen, mindenki izgatottan várta, hogy bejuthasson a rendezvény területére.

Az ünnepen mindegy volt, hogy te a stratégiai játékokat kedveled, vagy éppen csak szerencsédet szereted próbára tenni, itt biztosan megtaláltad a kedvedre valót. Ugyanis ezen a hétvégén a résztvevőknek több 300 asztalnál lehetett kipróbálni logikai, stratégiai, parti-, családi és gyerektársasjátékokat. Azért hogy nehogy elmenjen a kedved a folyamatos szabályolvasgatástól, 60 játékmester volt a gamerek segítségére.

Természetesen a két fő támogató és egyéb forgalmazók standját is megtalálhattad, hogy bemutassák újdonságaikat, és azt már nem is kell említenünk, hogy ha valamelyik játékba beleszerettél kedvezményesen meg is tudtad vásárolni.2017 Kidsnews | All rights reserved