10 szuper tipp az Ender Dragon legyőzéséhez


Eboss Boss (14éves) - 4 éve

A legtöbb Minecraft játékosnak halványlila gőze sincs az Ender Dragon legyőzésének módszereiről. Jó, persze vannak, akik tudják, hogyan kell (ebbe beletartozom én is), de egy csomó ember még egy zombit SE tud legyőzni, nemhogy az Ender Dragont! Itt most elolvashatjátok 10 tippemet az Ender Dragon legyőzéséhez:

1.

Uszíts rá egy withert! A withert a következő paranccsal idézheted meg: /summon wither. Azok kinyirják egymást, miközben te jól elszórakozol. Esetleg mást is ráküldhetsz, pl: vasgólem, giant vagy hógólem. A „/summon” parancs más moboknál is működik.

2.

Használj TNT-t!

3.

Tudtad, hogy ha Végben aludni próbálsz, az ágy felrobban? Használhatod TNT helyett!!!

4.

Érdemes társakat hozni magaddal, mert úgy könnyeben le tudjátok győzni az Ender Dragont.

5.

Felkészülés, felkészülés, felkészülés!!! Eszedbe ne jusson felkészületlenül menni!!!

6.

Az Ender Dragon ellen érdemes hógolyót használni, az jobban sebzi őt.

7.

Használj kísértetnyilat! Olyankor ugyanis világitani kezdenek a körvonalai (de még a falon keresztül is).

8.

Bűvöld el a cuccaidat különféle varázslatokkal! (pl: tűzvédelem, védelem, ütés, sújtás, robbanásvédelem és hasonlók).

9.

A különféle bájitalok igen hasznosak lehetnek harc közben (pl: gyorsaság itala, erő itala, regeneráció itala és a gyógyitás itala).

10.

Bosszantanak az endermenek? Húzz tököt a fejedre (olyankor ugyanis nem foglalkoznak veled).

Nem tudod, milyen felszerelést vigyél magaddal? Sebaj, mert én megmondom! Érdemes a teljes gyémánt páncélzat sőt, ha meg tudod oldani lehet elbűvölt is. Fontos, hogy legyen nálad kard, fejsze, csákány, tök, íj, kísértetnyíl is nem baj, ha csak sima van – az is jó lesz – és hógolyó. Nélkülözhetetlenek a túléléshez a különféle bájitalok, blokkok, és pótolhatatlan az ender gyöngy teleportáláshoz. Ne felejtsd el semmiképpen a pajzsot vagy életmentés totemét és hasonlókat.

Egyébként az ender dragon módszerei egyszerűek, de nagyszerűek. A te megsemmisítésedre íme néhány példa, ami már velem megtörtént. Amire elsőre lehet számítani, hogy a fejével fölemel, majd ledob a semmibe, ha ezzel nem ért célt, elképzelhető, hogy tűzgolyót lő rád. Ha ez sem jött össze, könnyen lehet, hogy lila parázst lehel vagy fölemel, majd visszadob és te kakaós palacsintává lapulsz.

Végezetül, ha esetleg nem tudod, hogyan juss el az Endbe akkor itt vagyok én, aki máris leírom neked!

1.

Rakjál le blokkokat (mindegy, milyet) úgy, hogy köztük 4 blokk legyen;

2.

Rakd rá az end portal frame-eket a blokkokra;

3.

Az alakzat széleit szedd le;

4.

Tedd bele az end portal frame-ekbe az ender szemeket;

5.

Fekete villanás, majd loading terrain… aztán mikor megérkeztél, egy obszidián platformon találod magad, ahonnan két lehetőséged van továbbjutni:  vagy hidat épitesz (ezt nem javaslom, mert nagyon sok munkát vesz igénybe és nehéz), a másik pedig eléggé… danger. Ugyanis egy ender gyönggyel át kell teleportálnod a szigetre. Egyébként: csak akkor juthatsz vissza az ender island-ről ha megölted az ender dragont.

Az Obszidián oszlopokon kristályok vannak, na ezeket kell felrobbantanod, lelőnőd hógolyóval vagy bármilyen módon megsemmisítened, mert azok töltik a sárkány életerejét.

Végezetül a legnagyobb kérdés: Hogy mit dob az ender dragon? Az hétpecsétes titok. Senkinek sem árulhatom el, különben lelőném a poént, azt pedig nem akarjuk, ugye?Forrás:

Kép: i.ytimg.com és www.digminecraft.com, vignette.wikia.nocookie.net

2017 Kidsnews | All rights reserved