Apró tények decemberre Téli öltözködés


Aurora (14éves) - 4 éve

A december egy várakozással teli hónap. A karácsony teljesen feldobja mindenki hangulatát. Ebben a hónapban a legkedveltebb színek az arany, a piros, a zöld és a fehér. Legalábbis hivatalosan. De egy hónap kedvéért csak nem cserélnénk le a ruhatárunk felét! Vagy mégis? Ebben az esetben válaszd a legkarácsonyosabb cuccokat, hogy még csinosabb legyél, mint a hétköznapokon.

Hiszen ki ne venné fel a meleg, bő, túlcsicsázott, csúnya, családi egyen pulcsit? Ha nem kívánod ennyire erőteljesen jelezni, hogy te már készen állsz az ünnepekre, itt vannak a decemberi divat sztárjai!  A párizsi sapka igen elterjedt az elegáns öltözködésű hölgyek körében, de simán hordható a hétköznapi, póló farmer kombóval is. Csinos, de nem tűnsz benne egy üzletasszonynak.A kötött körsál szintén a csinos, elegáns stílus felé hajaz, mint inkább a vagány öltözködéshez. Meleg, puha, és a legjobban egy hosszú ujjúval vagy vékony pulcsival mutat.Farmerhez és szoknyához is egyaránt jól illik.

Egy nagy pulóver vastag övvel a derekadon, igazi ruha feeling, de még a karácsony hangulatát is teljesen visszaadja. Hétköznap, vagy akár egy diszkrétebb buliban is jól érezheted magad benne. A combig érő magas vagy épp lapos sarkú csizmák inkább miniszoknyával mutatnak jól, de az nem kérdés, hogy farmerrel is igazi bombázó lehetsz benne.

Ez érdekes

Van pár színkombináció, amiket sosem képzelnél el együtt, pedig igazán jól mutatnak egymással. Ebben az időszakban a tojáshéj barna és a vörös a kiemelkedően szeretett, szokatlan kombináció. A vörös teljesen a karácsony színe, míg a tojáshéj barna egy igazán nőies és finom szín. Ezek a színek nem csak ruhában mutatnak jól egymás mellett, hanem fergeteges sminket is készíthetsz belőlük. Barna ruha és egy matt vörös rúzs, fantasztikus outfitet alkot az egyik napodra.

Pompomok és szőrmék mindenütt! – Egy újabb téli mánia

Egyre több helyen láthatunk bolyhos sapkát, pihe puha pulcsikat, óriási szőrmés takarókat, szőrös kabátokat. Ez az újabb divat nemcsak azért lett ennyire közkedvelt, mert nagyon aranyos és vicces szőrös ruhadarabokat találhatunk, hanem azon is múlnak a dolgok, hogy az adott termékek mennyire praktikusak. Egy esti sorozat nézés közben nagyon jó érzés, ha van melletted egy takaró, amibe bármikor belebújhatsz, ha szétfagytál. Emellett a puha ruhadarabok megelőzhetik, hogy átéld a felfázás szörnyűségeit.

Válassz olyan kabátot, ami védi a fenekedet, hordj sapkát vagy fülmelegítőt, vegyél aláöltözetet, ha huzamosabb ideig vagy kint a mínusz fokokban. Kesztyűt is vehetsz, a szép repedezett bőr megelőzése érdekében. A legcsajosabb darabok a bőr és az ujjatlan kesztyűk. És amúgy meg, melyik lány ne szeretne otthonra egy puha mamuszt, amiben egész hétvégén járkálhat? Alapdarab a hideg időszakra!

Látogass el az oldalunkra, hogy még többet tudj meg az aktuális téli divatról, különösen a sminkekről!Forrás:

Kép: printerest.com

2017 Kidsnews | All rights reserved