Smink ezerrel Kencefice tippek az ünnepi időszakra


Aurora (14éves) - 4 éve

A korábbi téli öltözködési tippek után, ezúttal a sminkeké a főszerep. Karácsonykor és szilveszterkor a sminkünkre általában nagyobb hangsúlyt fektetünk, mint a rajtunk lévő ruhákra. Az első, amit a sminked tökéletessége érdekében tehetsz, hogy sok folyadékot fogyasztasz. A mitesszeres, száraz bőr ellen és a karikás szemekkel szemben ez a legelső és egyben leghatékonyabb gyógyír.

A családod körében az ünnepek alatt inkább a természetednek adj hangsúlyt, mint az arcodnak. Egy minimalista smink megteszi. Inkább egy nagy buliban mutasd meg a sminkeddel is, hogy mennyire figyelsz az ünnepek hangulatára. De persze akárhol sminkelhetsz úgy, ahogy tetszik. Miért is ne lehetne a karácsonyi ételek hangulatában sminkelni. Mindegyik étel csodásan néz ki és, ha használod a színüket sminkedben te is csodásan fogsz festeni!

 

Puncs: matt színeket használj inkább. Szuper a vörös, a ciklámen és a pink.

Pulyka: legyen fényes, a bronz és az arany keveredése mellé még matt barna is elfér.

Mézeskalács: fényes gyöngyház, matt barna és fehér. Igazi party kombináció!

Bejgli: fényes arany, matt barna és tusvonal vagy szemceruza, csinos és hangulatos.

Halászlé: visszaadja a leves hangulatát a fényes arany, matt vörös, barna és fehér együtt.

Karácsonyi puding: ha csínján bánsz a zöld szemfestékkel nem fogsz úgy kinézni mint egy

manó. Ehhez kell piros, fehér, fekete, sötétbarna és ugye egy kis zöld, matt szemhéjpúder.

Mozduljatok ki!

A haverokkal való ünneplés mindig lazább, mint egy családi buli. Nem kell vigyázni, hogy nehogy túlsminkeld magad, persze azért ne csinálj magadból bohócot! Pár tipp a kiválasztott helyre ahova mentek. Disco: Használj minden smink előtt bőr radírt, majd alapozz. Aztán ezüst vagy arany szemhéj púdert, tusvonallal. Az arcodra ne tegyél semmi csillámot, ebben a sminkben a szemed van a középpontban. A villódzó fényekben jól fog látszódni, hogy te sem vagy egy átlagos lány!Bár: Ne használj sok szempilla spirált elég, ha egyszer áthúzod a pilláid egy dúsító kefével. A szemed sarkába tegyél egy kis csillámot, és kész is a sexy italozgatós sminked. Ahogy a pult fénye megvilágítja az arcodat, garantáltan ragyogó lesz a tekinteted!

 

Puccos party: A füstös szemhéj igazán elegáns, főleg ha piros rúzzsal kombináljuk. A füstös szemhéj elérése érdekében, a szemed belső felére tegyél fekete szemhéj púdert, majd egy tiszta ecsettel, elmaszatoló mozdulatokkal a szemünk sarka felé húzzuk az egyre fogyatkozó festéket. Mivel ez a smink matt, gyönyörűen mutat egy szájfénnyel is!

Karácsonyi vásár: a bordós-pirosas sminkek kifejezetten jól mutatnak az utcai lámpák fényében. Viszont vigyázni kell, mert ha nem a megfelelő helyre kenjük a festéket, elég könnyen nézhetünk ki úgy, mintha behúztak volna egyet nekünk. Ezért kend mélyebben a szemgödrödbe a festéket, így biztosan elbűvölő leszel!2017 Kidsnews | All rights reserved