Töménytelen csillogás szilveszterre!


Aurora (14éves) - 4 éve

Végre itt az év vége, és a hatalmas buli közeledtével eljött a színes tincsek, a cifra vonalak, és a csillámos, színes szemek ideje. Mellőzzük az őszies színeket, hiszen annak is megvolt a maga ideje. Helyette inkább próbáljuk ki a szilveszter imádott színeit: a kéket, a lilát, a türkizt, a magentát, az aranyat és az ezüstöt, amik mind ruhára, mind sminkre tökéletesek az izgalmas megjelenés elérése érdekében.

Vajon melyik ruha lenne jó egy igazi csapatós bulira? Vedd elő merészen a legvadabb darabjaidat, és tündökölj benne az este. A flitterek és rojtok, teljesen szilveszteri hangulatot nyújtanak főleg, ha egy csinos topon, vagy egy szexi ruhán látjuk őket.

A bőr nadrágok és szoknyák nagyon hivalkodóak egy átlagos napon, de szilveszterkor tökéletesek, úgy mint a szikrázó nadrágok, és a metál árnyalatokban pompázó kabátok.

A smink év vége tájt az egyik legfontosabb, hiszen ezzel lesz egységes a megjelenésed. Nem kell félned szilveszterkor, hogy eltúlzod a csillámot, vagy túl sok színt használtál, hiszen pont ilyenkor van itt ennek az ideje. Tegyél a highlighteredből a szemedre és a vállaidra is, mert enélkül a kis plusz nélkül, nem fogsz annyira sziporkázni. Minél csillámosabb a sminked, annál felhőtlenebb lesz a szilvesztered, persze kell a megfelelő környezet! Nyugodtan használj az arccsontodra, a nyakadra, sőt a körmeidet is díszítheted különféle ékkövekkel. Akkor biztosan nem viszed túlzásba a dolgot, ha egy fajta árnyalatot választasz ki a csillámos dolgaidnak.

Már rég volt nyár nem de? Az emberek inkább a fesztivál szezonban festik különféle színekre a hajukat. De itt a szilveszter! Ha nem akarod az év elejét lila vagy esetleg kék hajjal kezdeni, használj a bulira egy napos spray hajfestéket. Szépen fixálja a hajadat és király színekben pompázhat a loboncod.

Kellemes ünnepeket, rúgjatok ki a hámból!

 Forrás:

Kép: printerest.com

2017 Kidsnews | All rights reserved