2000 euró ösztöndíj a jövő marketingesének, salesesének, IT-snek vagy szervezetfejlesztőjének


kidsnews (127éves) - 4 éve

Az e-kereskedelem, a marketing vagy az IT csupa olyan szavak, ami a mostani fiataloknak a lehetőséget jelentheti. Ebben segít most a Trendhim Scholarship valakinek, aki a legjobb tud lenni. A Trendhim férfidivat oldal tulajdonosai hűek maradtak önmagukhoz és a jelek szerint nem felejtették el, hogy 2008-ban a középiskola után pályakezdőként alapították a saját férfi ékszereket értékesítő új webáruházat Dániában. A napjainkban már számos európai országban sikeresen működő cég tulajdonosai úgy döntöttek,  segítenek fiataloknak és nem csak tapasztalatukkal, hanem 2000 euró éves ösztöndíjjal is támogatják majd azt az ötletgazdát, akinek az  gondolatai elnyeri a tetszésüket.

Szóval, ha arról álmodozol, hogy marketing, divat, IT, kereskedelem, menedzsment vagy sales területen helyezkedsz el. Vagy szimplán érdekel a divat, marketing IT, sales, szervezetfejlesztés ne habozz, jelentkezz és dolgozd ki az ötletedet és teremts magadnak lehetőséget.

 

Trendhim Scholarship

A Trendhim Scolarship azért jött létre, hogy támogassa és erősítse az e-kereskedelmi szupersztárok jövőjét!

 

Ha érdekesnek találtad ezt a cikket, kérjük, kedveld és oszd meg ismerőseiddel, hogy minél többen olvashassák gyermekalkotói közösségünk írásait.2017 Kidsnews | All rights reserved