Meglepő trendek januárban


Aurora (14éves) - 4 éve

Most hogy elteltek az év legjelentősebb ünnepei, mindenki kipihente magát – kivéve szegény anyukákat, akik nem tudtak szabadulni a mosogatástól a két ünnep között – ismét foglalkozhatunk az öltözködéssel és magunkkal. A divat most egész évre megfrissül, „kivirágzik” és a legmeglepőbb trendekbe futhatunk bele az újév alkalmából.

Az arrogánsabb ruhadarabokat későbbi hónapokban érdemes csak elővenni, mivel számomra meglepő módon, ezek a darabok az év kezdetekor háttérbe szorulnak az elegánsabb ruhákkal, a farmer blúz kombinációkkal és a test vonalát felvevő szoknyákkal szemben.

Ebben az évben jelentős szerepet fog játszani a divat szempontjából a narancs- és a citromsárga, a levendula, és még a természethez közelálló nude színárnyalatok is. Mivel a farmer örök darab, nem lőhetsz mellé, ha egy csinos ing vagy trikó kíséretében veszed föl az új év alkalmából.

A smink most év elején egészen visszafogott a megszokott vad vonalakhoz képest.

Tökéletes választás a rózsaszínes szemhéjárnyaló, a csillogó szájfény,de ha úgy érzed ez nem elég, koronázd meg a sminked egy kis finom, vékony tusvonallal. Hagyd pihenni egy kicsit az arcbőröd, had lélegezzen a sok ecsetvonás után, amiket az ünnepek alkalmából kentél rá.

Bőrödtől függően próbálj ki új arcmaszkokat, ha találsz lehúzható mélytisztító arcmaszkot megütötted a főnyereményt. Ne feledd az új évi fogadalmaidat, hátha sikerül egy-kettőt betartani.

Ha érdekesnek találtad ezt a cikket, kérjük, kedveld és oszd meg ismerőseiddel, hogy minél többen olvashassák gyermekalkotói közösségünk írásait.Forrás:

kép: www-pouted-com.cdn.ampproject.org

2017 Kidsnews | All rights reserved