Magic Maze – A különleges labirintus


Tigirl (16éves) - 4 éve

Szeretsz eltévedni? Szeretsz nehézségekbe ütközni? Igen? Akkor a Magic Maze pont Neked való játék!

A játék lényege, hogy egy elvarázsolt plázába betörjünk, elraboljunk néhány varázslatos cuccot, majd épségben, gyorsan és észrevétlenül kijussunk – mindezt közösen. Igen ám, csak hogy ne tűnjön egyszerűnek a játék, van egy korlátozás a játékosok felé: tilos beszélniük! És ha ez még nem lenne elég, össz-vissz 3 darab percük van az egész pláza átfutására!

Nekem nagyon tetszett, nagyon jól összerakott kis társasjáték. A készítők mindenre és mindenkire gondoltak: a játékot akár egyedül is játszhatod, de nagy társasággal (egészen pontosan 8 főig) is ugyanúgy lehet élvezni. Aki pedig szereti a küldetéseket, nos, annak sem kell csalódnia a Magic Maze-ben, mert 17-féle küldetés van. Ezek mind különböző nehézségűek: a „bébi könnyűtől” a Master szintig fokozatosan nehezednek a feladatok.

Családi összejövetelekhez, baráti bulikhoz egyaránt kitűnő választás! Szerintem, ha bemész a Gémklub boltjába, és meglátod ezt a játékot, mindenképpen Fogd és fuss!

 

A társasjátékozás élményét a Gémklub Kft. támogatásának köszönhetjük.

 

Ha érdekesnek találtad ezt a cikket, kérjük, kedveld és oszd meg ismerőseiddel, hogy minél többen olvashassák gyermekalkotói közösségünk írásait.2017 Kidsnews | All rights reserved