Oktatási kiállítás három napon át


kidsnews (127éves) - 4 éve

A héten rendezik meg a 18. oktatási kiállítást, ahol mindenki megtalálhatja a korábban már kiszemelt felsőoktatási intézmény standját, hogy ott választ kapjon a kérdéseire. Ezzel a céllal jött létre korábban az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás.

A rendezvény összekapcsolja az oktatásban résztvevőket mind a hazai – és külföldi intézményeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat, szakképző intézményeket az érdeklődőkkel: a diákokkal, oktatókkal és szülőkkel.

A háromnapos expón közel 150 kiállító és több mint 43.000 látogató vesz részt évről évre. Csaknem 50 felsőoktatási intézmény hallgatói-, oktatói vezetnek be minket az adott szervezet rejtelmeibe. Minden felmerülő kérdésre választ kaphatunk is, az esetleges kételyeinket pedig vagy megerősítik, vagy segítenek az elhatározásban, annak érdekében, hogy helyes utat választunk és egyszerűbb lesz ezt az igen nehéz döntést meghozni. A képzésekről, a kollégiumi elhelyezésről, és akár a tanulmányokat követő jövőképről is felvilágosítást tudnak adni.A szakma iránt érdeklődőknek is biztos támpontot kínál a rendezvény, akár személyre szabott, akár külföldi- és egyéb nyelvtanulási lehetőségekkel.

Most hétvégén – január 18. és 20. között – ingyenesen vehetsz részt a szakkiállításon a Hungexpo „G” csarnokában, ahol a  személyes tájékoztatók segítségével talán egyszerűbb lesz kitölteni az E-felvételi hasábjait.

A kiállításról bővebben az alábbi linken találsz információt:

http://www.educatioexpo.hu/Forrás:

http://www.educatioexpo.hu/

2017 Kidsnews | All rights reserved