Rendezők között válogattunk


kidsnews (127éves) - 4 éve

A játékok tárolására ajánlunk néhány praktikus – és természetesen a cirkuszi hangulatot is idéző – megoldást: a fedeles rendszerező doboz két formában (négyzet és téglalap alapú) kapható, hogy megvédhessük a portól a játékokat. Oldalfalaik és aljuk megerősített, oldalukon pedig két fogantyú is található, hogy könnyebben kézbe vehessük őket. Aljuk kivehető, így használaton kívül helytakarékosan összehajthatók és tárolhatók, egészen addig, amíg újra be nem kell vetnünk őket a gyerekszoba rendezettségének érdekében!

Szintén alkalmas apróbb játékok tárolására, de akár a fehérneműk rendezettségéért is bevethető a két darabos szettben kapható, állatmintás rendszerező doboz, amelyen praktikus zsebek segítenek abban, hogy mindennek megtaláljuk benne a megfelelő helyet. A fedeles dobozokhoz hasonlóan megerősítettek, és használaton kívül helytakarékosan tárolhatók!

A teljes heti kínálatban további ruhákat találunk a legkisebbektől a legnagyobbakig, fiúk és lányok számára egyaránt, éppen ezért érdemes alaposan átböngészni azt, hogy biztosan ne maradjunk le a vidám, színes, kinti, vagy éppen benti ajánlatokról! Illetve van a Tchibo-nak ún. állandó kínálata is gyerekruha – babaruha témában.

 2017 Kidsnews | All rights reserved