Sötétben


Bobo12 (22éves) - 4 éve

A leírás alapján egy izgalmas, lelkileg is kissé megterhelő könyvre számítottam. Ez beigazolódott. Egy remek könyv a szeretetről, összetartozásról, családról. Vajon lehet-e ártatlan egy ember, ha nincs olyan bizonyíték, ami mellette szólna?

 

Ray autista. Imádja a halakat. A legszebb akvárium az övé, nemhiába nyer versenyeket évről évre. Az egyetlen reménysugara a sötétségben, hogy talán még egyszer a halaival lehet, ha kijut a börtönből. Iris fantasztikus ügyvéd. Munkájában lelkiismeretes, és mindent megtesz, hogy kihozza a rácsok mögül ügyfeleit, ha ártatlanok. Külön olvashatjuk Iris és Ray álláspontját, így mindig izgalomban tartja az olvasót Marion Pauw. A cselekmény folyton pörög, egy percre sem áll le, amíg a könyv végére nem érsz.

 

Sajnos nem tudtam olyan gyorsan olvasni, mint amennyire a cselekmény érdekelt. Letehetetlen olvasmány, óriási csattanóval. Amely felkavarja az olvasót, és napokig élni fog még a cselekmény a fejében, a könyv elolvasása után is.

Nagyon szerettem, nálam biztos, hogy újraolvasós könyv lesz.

 

A olvasás élményét a Scolar kiadó támogatásának köszönhetjük.

 

Ha érdekesnek találtad ezt a cikket, kérjük, kedveld és oszd meg ismerőseiddel, hogy minél többen olvashassák gyermekalkotói közösségünk írásait.2017 Kidsnews | All rights reserved