Youtuberek Top 5.


kidsnews (127éves) - 4 éve

A kidsnews.hu összegyűjtötte azokat a youtubereket, youtube csatornákat, amelyek a legnagyobb nézettségre, illetve a legtöbb feliratkozóra tettek szert az elmúlt évben. Az általunk felállított szubjektív sorrend során nemcsak a feliratkozók számát, hanem a csatornán szereplő videók mennyiségét és a megtekintéseiket is figyelembe vettük. Bár a számok szinte hetente változnak, nézzük a pillanatnyi TOP 5 állását.

 

1., Pamkutya

A Pamkutya jelenleg Magyarország legtöbb feliratkozójával rendelkező YouTube-csatornája. Ezt a címet Luis Fonsi – Despacito című paródiájukkal érték el, ugyanis a dal a magyar Youtube valaha készült legtöbbet lájkolt videója lett, eddig több, mint 23 000 000-an nézték meg. A sebességmérős videó közzététele után a feliratkozók száma olyannyira megugrott, hogy egy hónapon belül átvették a vezetést az addigi legtöbb feliratkozóval rendelkező Dancsó Pétertől.

A csatornát működtető testvérpár 2010 augusztusában csatlakozott a Youtube-hoz, és azóta gyártanak videókat különböző témákban. A csatorna a nevét a testvérpár kutyájáról, Pamról kapta.

 

2., Videómánia

A Dancsó Péter által üzemeltette csatorna összeállításunkban a második helyet szerezte meg. A magyar videoblogger, fotográfus, operatőr, vágó, amatőrfilmes és televíziós műsorvezető, a YouTube videómegosztón vált ismertté, először, mint amatőr filmkritikus, magyar játékfilmeket kritizálva és később parodizálva is.

Ezen kívül time-lapse videókat, videoklipet, rövidfilmeket és más amatőrfilmes munkákat is készített és készít.

 

3., TheVR

A listánk harmadik helyét a TheVr csatorna szerezte meg. Fábián Istvánt és Komzsik Jánost korábban kütyümániájuk hozta össze és egy tech-portált akartak indítani, ahol videókban mesélnek a számukra legfrissebb, legizgalmasabb fejlesztésekről. 2013 közepén mivel még akkor senki sem foglalkozott igazán Magyarországon a virtuális valósággal, ezt választották szűkebb szakterületüknek, amely aztán sikerre vitte csatornájukat.

 

4., HollywoodNewsAgency

Az Egyesült Államokban filmművészetet tanult, Szirmai Gergely által életre hívott csatorna közel 400.000 feliratkozóval került listánk negyedik helyére. A magyar videóblogger, filmkritikus, szinte az elsők között vált híressé a YouTube videómegosztón a Hollywood Hírügynökség sorozat készítésével.

Csatornáján hetente készít kritikákat az aktuális héten megjelenő filmekről. A csatornáján a filmkritikáin kívül megtalálható a „Komment Kedd” nevezetű kérdezz-felelek sorozat, melyben a nézők kérdéseire válaszol.

 

5., Nessaj 327 824

A listánk ötödik helyén álló, magát alsó-középkategóriás internetes tartalomgyártóként definiáló, közgazdászból lett marketing szakember gaming-csatornája, rohamléptekben növekszik a youtube videómegosztó portálon. A „császárpingvin” imádja a sportot és videojátékokat és kimondja, hogy igenis a szülő felelőssége az, hogy megbeszélje gyermekével azt, amit ők az interneten, például a YouTube-on is látnak vagy hallanak.

Ha érdekesnek találtad ezt a cikket, kérjük, kedveld és oszd meg ismerőseiddel, hogy minél többen olvashassák gyermekalkotói közösségünk írásait.Forrás:

Cikk: 1, 2,

2017 Kidsnews | All rights reserved