Gaspard Murphy- Az Ofenbach volt az ugródeszka


Gubányi Patrik (19éves) - 4 éve

Az Ofenbach egy francia duó, a Dorian Lo és César de Rummel alkotta zenei társulat a “Be mine” című daluknak köszönheti a nagy sikert.A dal a Billboard Dance / Mix show chartjában a 35. helyen szerepel. A duó sikeresen vette az akadályokat, így olyan neves DJ-k támogatásához jutottak hozzá, mint Tiesto és Robin Shulz.

A tagok először még gyermekkorukban találkoztak 13 évesen és megalakították első zenei csoportjukat, ahol még rockzenét játszottak. Az Ofenbach nevet választották, amit Jacques Offenbach zeneszerző ihletett. “Be mine” néven kiadták az első slágergyanús szerezeményüket, ami jelenleg az első helyen áll Lengyelországban, de még Oroszországban is. Jelenleg a youtube-on 88 millió 431 ezer 980 megtekintés szerepel a feltöltött dalnál.

 

A Be mine énekese Gaspard Murphy, akiről már a dal létrejötte előtt is lehetett hallani, de nem világszerte. Így neki is ez a dal hozta az igazán nagy sikert. Gaspard adott egy interjút nekünk, amiben elmeséli, hogyan indult a pályáján.Elmondása szerint 16 évesen kezdett énekelni a gimnázium vége felé. Régóta gitározik, később kezdett el dalszövegeket írni. Édesapját – Elliot Murphy énekes-dalszerzőt – folyamatosan látta dolgozni, ahogyan szövegeket ír, énekel, igazából ő is ihlette meg.

 

Amikor rákérdeztem a céljaira  azt nyilatkozta, hogy elsősorban az a fontos neki, hogy boldog legyen és másokat is azzá tudjon tenni a zenéi által.Producerként is dolgozik és  nagyon szereti a munkáját, hiszen számára leírhatatlan érzés, hogy segíthet másoknak a dalait kiadni. Gaspard célja, hogy minél több koncertet tudjon adni, amire a közeljövőben lesz is lehetősége, illetve hamarosan kijön legújabb dala, amiről még bővebben nem nyilatkozott, de kíváncsian várjuk. Hobbija a box és máris versenyre készül, hiszen az első küzdelme júniusban lesz.

A “Be mine” című dal óta valamilyen szinten megváltozott az élete. Most már a sok koncert, előadás az élete részévé vált, illetve nagy esély és lehetőség volt neki az Ofenbach, hiszen beutazták szinte egész Európát és világot láthatott.  Kívánom Gaspardnak, hogy érje el céljait és sok siker várjon rá.

Ha érdekesnek találtad ezt a cikket, kérjük, kedveld és oszd meg ismerőseiddel, hogy minél többen olvashassák gyermekalkotói közösségünk írásait.

 2017 Kidsnews | All rights reserved