Vissza az időben


Szabó P. Dóra (19éves) - 4 éve

Hölgyeim és uraim, jó hírt hoztam. Az időutazás lehetséges!

1274 Japán.  A mongol horda megszállta Tsushima szigetét. A birodalmat védelmező szamurájok épp véres csatát vívnak. Kevés a túlélő. Nincs mit tenni, csupán mester szintre fejleszteni a kovácsolás és a kardforgatás művészetét a túlélés érdekében és belebújni az utolsó szamuráj bőrébe, illetve visszaverni a támadást. Most nem ösztönözlek arra, hogy légy becsületes, mivel semmire se mész vele. Válaszd te is a „Szellem útját” a vérszomjas birodalommal szemben. éééés innen veszi kezdetét a mi történetünk az utolsó túlélő személyében.

Szóval, azt sejtettük, hogy a Sucker Punch csapata valami forradalmi bejelentéssel készül, de a Ghost of Tsushima túltett minden képzelőerőn. A feudális Japán egyszerűen gyönyörű, mind a bambuszerdők, mind a díszes kastélyok. Ki ne szeretne egy katanával a csípőjén utazni vagy épp szamuráj íjjal lőni?

Bár a kiadás dátumáról még nem volt szó, de a stúdió úgy nyilatkozott, hogy a játékkal kapcsolatos további információk az elkövetkező hónapokban már megjelennek. A SegmentNext arról számolt be, hogy a vállalat olyan jellegű játékokat, filmeket és hardvereket tervez, amelyek megjelenésére még ez évben sor kerül. A Ghost of Tsushima volt az egyik közülük. A játék már három éve fejlesztés alatt áll, ezért valószínűleg nem kell sokat várni rá. Érdemes még tudni, egy kis kedvcsinálóként, hogy PlayStation 4 exklúzív lesz, hiszen a Sucker Punch a Sony Interactive Entertainment of America egyik leányvállalata.

Személy szerint én úgy vagyok vele, hogy „igen, igen, igen!” alig várom, hogy végre játszhassam. Szóóóval majd bújj te is Jin bőrébe, aki a sziget egyik utolsó reménye a vérszomjas birodalommal szemben. Válj te is igazi legendává!2017 Kidsnews | All rights reserved