Áreon,merj nagyot álmodni


Aurora (14éves) - 4 éve

“Sokan abba a hibába esnek, hogy túl sok mindent csinálnának. Női divat, férfi divat, gyerek divat! Mindent akarnak, pedig ez nem mindig jön be. Az ÁERON járja a maga útját, figyel minden igényre, de nem mond le annak lehetőségéről, hogy a magyar divat felkerül a világ térképére” (Áron Eszter a cég tulajdonosa)

Az ÁERON egy magyar tervezésű divat márka, amit Áron Eszter 3 barátjával álmodott meg és hozott létre. Az első kollekciót 2012-ben New York államban mutatták be, majd az évek során Antwerpen, Koppenhága, Berlin, Sanghaj és újabban London és Párizs is bekerült a márkát árusító országok közé.

 

 

Minden szezonban 2 kollekció készül a ruhákból, amik mind Áron Eszter sajátosságai. A darabokat “az extravagáns megoldásokkal ötvöződő egyszerűség, finomság, a minőségi munka valamint a Japánból és Olaszországból behozott különlegesen finom anyagok” teszik különlegessé. A csapatuk próbál az unisex ruhadarabokba is időt fordítani, hogy bárki nyugodtan és szívesen viselje a tervező ruháit. Minden mintakollekció Budapesten készül és bár nem Magyarország volt az első hely, ahol elkezdték a márkát forgalmazni, minden ruhában megtalálható a “made in Budapest” címke.

 

Áron Eszter egy tökéletes példa arra, hogy mindenki merjen nagyot álmodni! Szerencsére a világban egyre több fiatal mutatja meg mire képes, ha tesz érte.

Nagyon szeretek utazni, az ott ért élmények, színek, textúrák ihletnek. Akár egy gyönyörű szobrot, festményt vagy épületet látva jönnek az érzések, a gondolatok. Rettentően szeretek régi magazinokat lapozgatni, mert tele vannak inspiráló ötletekkel. Minden kollekciómban van egy téma, egy kis történet, mindig érkezik hozzá egy korszak, egy kortárs érzés, ezeknek a találkozását közvetítem, adom át a modellekben”

 Áron Eszter

Ha érdekesnek találtad ezt a cikket, kérjük, kedvelj minket és oszd meg ismerőseiddel, hogy minél többen olvashassák gyermekalkotói közösségünk írásait.2017 Kidsnews | All rights reserved