Kaland, veszély, kockáztass!


Eboss Boss (14éves) - 4 éve

Te döntesz: sírrablónak állsz be, vagy tartod magad a szabályokhoz. A legtöbb könyvnél az elején kezded a sztorit, hogy aztán az utolsó oldalaknál össze csukd, majd még néhány napig és újraolvasásig benned éljen tovább a mese. De ennél a könyvnél ez nem így lesz, itt minden döntésed újabb kanyart visz a cselekménybe.

Például, hogy megbízol a professzor segédjében vagy sem. Én először bíztam benne, mert nem tudtam, hogy ez jó, vagy rossz döntés lesz majd, aztán a következő olvasásánál másképp kanyarítottam a történetet, hogy ezer veszéllyel dacolva hősként kerüljek ki a cselekmények forgatagából. Hangulatomtól függően voltam sírrabló annak összes ravaszságával, vagy becsületes tudós, aki tudja hogy a bűn útja sosem kifizetődő az életben.

Mindig is szerettem többször olvasni a könyveimet, de ez a könyv ezer és ezer lehetőséget ad arra, hogy mindig újabb és újabb novellaként olvassam el. Az egyiptomi piramisok lábánál csöppensz a történetbe, hogy aztán száz dollárt kérjen tőled egy ismeretlen. Az idegen állítása szerint ezért a száz dollárért bevezet a piramisba.  Innen már a te döntésed merre halad majd a te történeted.

Ezt a könyvet tényleg remek szórakozás volt olvasni, bátran ajánlom mindenkinek!

 

A olvasás élményét a Scolar kiadó támogatásának köszönhetjük.

 

 

Ha érdekesnek találtad ezt a cikket, kérjük, kedvelj minket és oszd meg ismerőseiddel, hogy minél többen olvashassák gyermekalkotói közösségünk írásait.

 2017 Kidsnews | All rights reserved