Streetgym – a szabadban mozgás öröme


kidsnews (127éves) - 4 éve

Nem csak külföldön, de itthon is egyre több városban, parkokban találhatunk kihelyezett szabadtéri edzőtermeket. Ezek berendezése általában az alapvető kondi készülékek felelnek meg, amik arra jók, hogy egy-egy futás, séta mellett néhány gyakorlatot is elvégezhessünk rajtuk, a teljes, súlyzós edzés igénye nélkül, inkább a testsúllyal operáló gyakorlatokra koncentrálva.

Hatalmas előnye a szabadtér mellett az ingyenesség, így a mozgás szerelmesei, máris megspórolhatnak magunknak néhány ezer forintot. A magyar nyelvben felnőtt játszótérként nevezett helyszíneken egyszerre többen is tudnak edzeni. Nyugodtan viheted magaddal a barátodat, barátnődet is. Így a mozgás öröme mellett társasági élményt is add neked ez a mozgásforma. Azt már nem is kell különösen kiemelni, hogy folyamatos „nyitva tartás” számtalan lehetőséget biztosít, hogy ne kelljen lemondanod a leghosszabb iskolai napokon sem a mozgásról.

 

 

Ha érdekesnek találtad ezt a cikket, kérjük, kedvelj minket és oszd meg ismerőseiddel, hogy minél többen olvashassák gyermekalkotói közösségünk írásait.2017 Kidsnews | All rights reserved