E -sport tehetséggondozás a VRS SPORT-nál


kidsnews (127éves) - 4 éve

A VRS márkanév valószínűleg ismerősen cseng a sportág kedvelői számára a csoport zászlóshajója, a Team VRS kapcsán, ez a csapat menedzseli ugyanis hazánk legsikeresebb női autóversenyzőjét, Keszthelyi Vivient.

Figyelembe véve, hogy versenyzők számára a belépő szintet legtöbb esetben a szimulátorversenyzés jelenti, illetve ez az ág a későbbiekben is fontos részét képezi a pilóták edzésének, a VRS az e-sport világban a kezdetektől képviselteti magát. A VRS eSport által szervezett bajnokságokon, illetve a márka nevével fémjelzett csapatokban az érdeklődők hazai viszonylatban egyedülálló módon pénzdíjas versenyeken mérhetik össze tudásukat.

A 24 órában futó szervereken biztosítják versenyzőik felkészülést, hogy a valóságos versenyekre nagyban hasonlító futamokba induló versenyzők a lehető legmagasabb szinten tudjanak teljesíteni. Ha érdekel https://www.facebook.com/VirtualSimRacing/ oldalon tudod követni.

 

Ha érdekesnek találtad ezt a cikket, kérjük, kedvelj minket és oszd meg ismerőseiddel, hogy minél többen olvashassák gyermekalkotói közösségünk írásait

 

 

 

 2017 Kidsnews | All rights reserved