Ha viszonylag rövid időn belül megmar egy kígyó, megtámad egy medve és megharap egy cápa akkor peches vagyok? Dylan McWilliams története.


kidsnews (127éves) - 3 éve

Felér egy teljes kalandfilmmel annak az amerikai fiatalnak az instagram oldala, akit Hawaii partjainál szörfözés közben megharapott a múlt héten egy cápa. A mindössze 20 éves srác, Dylan McWilliams ezzel a támadással belépett azon fiatalok szűk klubjába, akik valahogyan képesek voltak összehozni alig pár éven belül egy csörgőkígyó harapást, egy feketemedve és egy tigriscápa közvetlen támadását is.

Dylan McWilliams instagram oldalát nézegetve hamar megvilágosodhat azonban, hogy ezek az események feltehetően nem elháríthatatlan sorcsapások sorozatai voltak, hiszen a képeket nézegetve még Krokodil Dundee is elpirulna. A 20 éves fiatal jól láthatóan nem éppen a visszahúzódó, a bajt elkerülni igyekvő életvitelre törekszik és nagyon úgy tűnhet, hogy egyetlen amerikai biztosító mérlegét sem fogják terhelni Dylan távoli jövőjét érintő nyugdíjkifizetései.

Dylant azonban kemény fából faragták, már négyéves korában megtanult magáról gondoskodni a vadonban, évek óta hátizsákkal járja Kanada és az Egyesült Államok vadonjait, amelyet alkalmi munkákból, jellemzően túlélési tréningek megtartásából finanszíroz.

A kétméteres tigriscápa támadása után a lábát összevarrták és most türelmetlenül várja, hogy újra szörfölhessen. A szerencsétlensége ellenére mindenkit arra biztat, hogy tartózkodjon minél többet a szabadban.

“Mindig is szerettem az állatokat, és annyi időt töltöttem velük, amennyit csak tudtam” – mondta egy interjúban, hozzátéve: “Nem hibáztatom a cápát, nem hibáztatom a medvét, és nem hibáztatom a csörgőkígyót sem.”

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.

 2017 Kidsnews | All rights reserved