ORSZÁGOS STAR WARS RAJONGÓI TALÁLKOZÓ 2018


kidsnews (127éves) - 3 éve

Az Erő a Pólus Moziba költözik május 5-én! Remek családi, rajongói programra várja a Magyar Star Wars Klub a kicsiket- és nagyokat, rajongókat (és akik ezután lesznek azok), vagyis mindenkit, akik együtt szeretnék ünnepelni a Star Wars csodálatos univerzumát.  A Pólus Mozi öt termében, a birodalmi rohamosztagosok ellenőrzése mellett non-stop folynak majd az érdekes programok, melyek közül minden korosztály megtalálhatja a kedvére valót:

Vendég lesz Csernák János és Szatory Dávid  színművész, Han Solo illetve az új hős, Finn szinkronizálója. Színpadra lép Zöld Csaba is, akinek Kylo Ren köszönheti, hogy magyarul is megszólalhatott. Ott lesz Fazekas Attila a legendás képregényrajzoló, a nyolcvanas évek Star Wars-képregényeinek alkotója, aki a híres trilógia újbóli kiadására készül, tőle kaphatunk bepillantást a régen várt kiadvány készítésének műhelytitkaiba.

Különleges időutazáson vehetünk részt érdekes dokumentumfilmek, ritkán látott interjúk segítségével, emellett sok év után ismét látható lesz a Sötét oldal című rajongói film, Füle Zoltán rendezésében.

A retro jegyében különleges élmény vár ránk: a konzolos játéktörténet klasszikus gépein próbálhatjuk ki a nyolcvanas-kilencvenes évek legendás Star Wars-játékait, emellett egy újgenerációs konzolon is próbára tehetjük Battlefront-tudásunkat, a mozivászonra kivetítve.

Előadásokat hallgathatunk a Star Wars univerzumról, megcsillanthatjuk tudásunkat sok kvízjátékban, remélhetőleg rengeteg nyeremény fog gazdára találni! A gyerekek külön teremben legózhatnak, színezhetnek, társasozhatnak, és ingyenes lesz a csillámtetkó.

A játékos kedvű felnőttek különböző asztali- és társasjátékokkal tölthetik az időt, természetesen a Csillagok háborúja jegyében. A mozi előterében lesz Halálcsillag-fotóháttér, csere-bere és börze játékokkal, könyvekkel és képregényekkel. A rendezvény egész területén filmhű jelmezesek, jedik, sithek, rohamosztagosok, droidok cirkálnak, szeretnek fotókon szerepelni, rajonganak a szelfiért! Jelmezben jönni menő!

Különleges bónusz az ingyenes mozifilm-vetítés: 13.00 órai kezdettel megnézhetjük a Zsivány Egyes Egy Star Wars történet című örökbecsűt! A Magyar Star Wars Klub vendégeket is vár a rendezvényre: a Bethesda Gyermekkórház kis betegei tesznek látogatást a messzi-messzi galaxisban. A rendezvény bevételéből a Bethesda Gyermekkórház Égéssérült Gyermekeket Ellátó Országos Központja részesül támogatásban.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved