Be pART! – 3D Galéria Budapest


Tigirl (16éves) - 4 éve

Nemrég nyílt meg Budapesten, a Bajcsy-Zsilinszky úton Magyarország első 3D galériája! De mit is tud ez valójában? A napokban volt szerencsém kideríteni.  Mi baráti társasággal mentünk, így szerintem mókásabb programlehetőség. Ez a galéria (ahogy a neve is mutatja) valamiben más, mint a többi: különleges, erősen térhatású képeket láthatunk, amiket nem csak nézni érdemes. Az általános múzeumok szabályitól eltérően itt meg lehet fogni a festményeket, hozzájuk lehet érni nyugodtan.

A 3D galériában olyan szituációkban is részt vehetsz (látszólag), amiknek a való életben közel sem biztos, hogy bármikor a része lehetnél, például én ott festettem le először a Mona Lisát, bokszoltam dinoszauruszokkal, ugráltam lávafolyamon és fotózkodtam jegesmedvékkel. Ráadásul még a kreativitásodat is fejlesztheted, ugyanis Te határozod meg, hogy hogyan szeretnél (a) képbe kerülni! J Számtalan variáció lehetséges, csak kellő fantázia kell hozzá! Korlátlan mennyiségű fotót készíthetsz saját géppel, de az alkalmazottak is szívesen készítenek Rólad néhányat, amit elküldenek majd Neked e-mailben vagy kinyomtatják. És ez még nem minden!

Ha meguntad a fényképezkedést, és nem érted, miért van tele betűkkel a helyiség, fejts meg egy rejtvényt! Három nehézségi szint van, de akár mind a hármat kitöltheted (én bevállalós voltam és a közepes, illetve elgondolkodtató szintet választottam). A játék abból áll, hogy egy-egy furfangos verset egy-egy képpel kell párosítani, pontosabban az adott kép mellett található betűvel. Végül a betűk megfelelő sorrendbe rakásával egy szót/mondatot/szószerkezetet fogsz kapni.

Nagyon ajánlom mindenkinek ezt a helyet, igazán fel tudja dobni az esetlegesen szürke mindennapokat! Mi rendkívül esős, borús időben látogattuk meg a galériát, úgyhogy igazi felfrissülést hozott számunkra ez a program.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved