Az élet nem tökéletes, de a profilodnak annak kell lennie!


kidsnews (127éves) - 3 éve

Mind ismerjük a közösségi média egyre nyomasztóbb erejét: reggel az ágyban fotózol magadról egy tökéletes szelfit, mert te ébredés után is az vagy, ahogy számtalan celeb. Aztán persze a tökéletes nyaralások/telelések/üdülések sem maradhatnak el, minden ismerőssel meg kell osztani a reggelit, az ebédet, a vacsit, a koktélt, a felkelő és a lemenő napot, az állatokat és persze az összes szökőkutat, amibe éppen beleálltál.

Mindehhez természetesen dukál egy tökéletes álom pasi vagy „super hot girlfriend”, aki a naplementében romantikázik veled, vagy éppen tökéletes éjszaka előtt, vagy után pózol az ágyban. Ha éppen otthon vagy kell egy tökéletes otthon, természetesen tökéletes testtel, amit nap mint nap megörökítesz edzés közben, mindeközben egy tökéletes művész vagy, aki érzékeny a világ számos és számtalan problémájára … ésatöbbi ésatöbbi.

Persze az élet nem tökéletes senkinek, ismétlem senkinek! Így marad a kínzó érzés, hogy vajon mi vagyunk valami egészen szerencsétlen sorssal megáldva, vagy mi lehet velünk a baj?

Az emberek 62%-a érzi úgy, hogy nem megfelelő az életük másokéval összehasonlítva a lifefaker.com oldal szerint. A különböző közösségi médiában vicces formában is gyártható tökéletes életet segítő oldal, ami arra igyekszik rámutatni, hogy valójában senki sem tökéletes, ahogy az életünk sem az. Minél előbb elfogadjuk ezt a tényt, annál előbb válhatunk egy önmagával harmóniába élő emberré.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is2017 Kidsnews | All rights reserved