Az olasz terminátor család


kidsnews (127éves) - 3 éve

Bizonyára mindannyian álmodoztunk már arról, hogy valamiféle különleges, emberfeletti képességre teszünk szert, hogy aztán a világot ámulatba ejtve pozitívan megváltoztassuk azt. Van, aki repülésről, más tér-idő ugrásról álmodik, van, aki tárgyakat szeretne mozgatni és vannak olyanok is, akik a fájdalmat tűrnék rezzenéstelen arccal.

Na ez az, ami egy Firenze környékén élő olasz családnak mindenféle csoda, villámcsapás, vagy földönkívüli lények beavatkozása nélkül sikerült. Elmondásuk szerint korábban teljesen normális életet élt csak azt tűnt fel nekik, hogy szinte sohasem betegek és az, hogy konkrétan soha, de soha nem éreztek még tartós fizikai fájdalmat. Persze a szervezetet túlterhelő külső behatásokat nem ússzák meg következmények nélkül, de mivel nem érzik a fájdalmat előfordul, hogy szakadt térdszalagokkal 15 kilométert bicikliznek vagy törött karral átsíelik a napot.

A három generáció óta fájdalom nélkül élő Marsilis családot vizsgáló kutatók szerint, ha pontosan rájönnek a világon egyedülálló, mindössze a családban élő hat emberre jellemző, örökletes jelenséget kiváltó okokra az forradalmasíthatná a gyógyszeripart és az orvostudományt.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.Forrás:

ScienceAlert

2017 Kidsnews | All rights reserved