A Due ifjúsági médiafesztiválján jártunk.


kidsnews (127éves) - 3 éve

A Due vagyis a Diákújságíró Egyesület által a budapesti Tesla épületében megrendezett programokon 5 beszélgető sarokban és egy színpadon hallgathatunk beszélgetéseket, művészekkel, média szakemberekkel, de ezen kívül is több hasznos programmal várták a szervezők a fiatalokat.

A legnépszerűbb egyértelműen a Nagy Diák KRESZ-teszt és a Nagy Diák Bűnmegelőzési Teszt fináléja volt, hiszen itt lehetet a döntőkön megmérettetni és ezzel egyben a Tesla befogadó képességét is próbára tenni.

Olyan neves művészekkel is találkozhattunk, mint Nagy Ervin színművész, Ember Márk vagy Wunderlich József.  Ott voltak továbbá a Vígszínház társulatának tagjai és korábbi menő arcaink is. Farkas Franciskáról a beszélgetések során kiderült, hogy nemcsak zseniális művész, hanem a társadalmi kérdésekre is igen érzékeny ember, aki tesz is azért, hogy a világunk jó irányban változzon. De a rendezvényen ismerősként üdvözölhettük Michl Juli színművészt e-heti menő arcunkat is aki remek hangulatú beszélgetésben vett részt Jaskó Bálinttal és Horváth Annával.

De ha valakit jobban érdekeltek a youtuberek akkor találkozhatott Áben von Müllerrel, Nanával és még sok mindenki mással is.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.

 

 2017 Kidsnews | All rights reserved