Facebook randi oldallal indul


kidsnews (127éves) - 3 éve

Az idén azt már megtanultam, hogy szélesebb körben kell felelősséget vállalnom – mondta Mark Zuckerberg az F8 éves konferenciáján. Azt is hozzá tette, hogy nem lenne itt, ha nem hinne a jövőben, még ha rengeteg kihívással is kell majd neki és a nevével fémjelezett gigavállaltnak szembenéznie.

A vezér beszélt a múltról és a jelenről, ami a folytonos ellenőrzésről és az adat és felhasználó védelemről kell hogy szóljon. Pont ezért bejelentették az új adatvédelmi lehetőséget, ami annyit jelent, hogy lehet majd böngészési előzményeket törölni a Facebookon. WhatsApp-on  mostantól végpontokig terjed a titkosítás és itt megragadta az alkalmat, hogy köszönetet mondjon WhatsApp lemondott vezérének, a titkosítás és adatvédelem érdekében tett erőfeszítéseiért.

Persze nem maradhatunk fejlesztések nélkül sem.Az első és legérdekesebb újítás, ami ismét a fiatalok megtartását célzó innováció lesz, hogy a társkereső Tinderhez hasonló oldallal indulnak el. Elmondása alapján ez nem lesz összekapcsolva a felhasználók profiljával, hiszen új userként kell regisztrálni, így nem kell a haverok vegzáló beszólásaitól tartanunk.

Mark elmondása alapján az elképzelésük szerint hosszútávú kapcsolatok kialakítása a cél, és nem az egy éjszakás kalandoké, de az hogy ki-mire használja majd az új funkciót az a felhasználó döntése és nem az övé vagy a csapatáé. Mint mondta ők elfogadják az userek döntésit, de a kezdetektől a magánélet és a biztonság lesz a fő szempont, így csak olyan embereket ajánl majd az app, akik nem a barátai a társkereső egyénnek.

 

Az Insta is facelifttet kap, ez a frissítés a videóchatet érinti majd, és új filterek elérhetők lesznek illetve a videókat egyből kitehetjük a Facebook Mystoryba is. A Messengert is eléri az újítás szele, az üzenetmegosztó új arculatot kap és érkezik egy USA-ban égetően szükséges funkció és ez a tolmács (fordító) lehetőség kérése, ez főként a Facebook Marketplace felületen érdekes. Most spanyol és angol lehetőséget lehet választani, de ígérete szerint ez folyamatosan fejlesztés alatt lesz a jövőben.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.Forrás:

facebook

2017 Kidsnews | All rights reserved