Ha nem mered megkérdezni, vagy nincs kitől, akkor is van megoldás! – A fiatalkori szexualitásról ingyenes mobil applikációban minden, amit tudni érdemes!


kidsnews (127éves) - 3 éve

Napjainkban a 19 év alatti korosztályt megközelítőleg 10 000 terhesség megszakítás érinti évente hazánkban és ennek okait sokak szerint leginkább a fiatalok nem megfelelő szexuális felvilágosításában kell keresni.

A tapasztalatok szerint a korosztály a kérdéskörben hiteles forrás hiányában leginkább barátoktól tájékozódik, néha-néha megpróbál utána olvasni és persze olyanok is akadnak, akik a biológia órán igyekeznek a megfelelő ismereteket megszerezni. Persze nem feledkeztünk meg a iskolai folyosók megmondó embereiről sem, de a tapasztalat azt mutatja, hogy a tuti információik leginkább a totál fals vagy szerencsésebb esetben félinformációk halmazába tartoznak.

Szerencsére mindennek vége, hiszen megjelent A LOVEINFO az  ingyenes IOS és Androidra is letölthető applikáció, amelyből mindent megtudhatsz a témáról, ami érdekel!

Az alkalmazás 12 éves kortól ajánlott és egészen a felnőtté válásig kínál válaszokat a legkülönfélébb intim kérdésekre. A megismerkedhetünk testünk anatómiájával és a biológiai folyamatokkal is, így mindenkinek hiteles és teljeskörű információja lesz a testéről, szerveiről, a sejtjei élettartamáról és arról, hogy ezek milyen utat is járnak be testünkben szeretkezés közben.

Az app segítséget nyújt továbbá a különböző szexuális fertőzések, betegségek korai felismeréséhez is. Külön menüpontban az intim higiénia szükségességét és a védekezési módszerek lehetőségeit is ismerteti. Alkalmas továbbá arra is, hogy a készülék GPS adatai alapján a legközelebbi orvosi rendelők, bőr és nemi-beteg gondozok, babainkubátorok és családvédelmi szolgáltatások elhelyezkedését is megmutassa.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.

 

 

 2017 Kidsnews | All rights reserved