Kidsnews.hu 13 éves szerkesztője lett a Vízy Dorka-díj különdíjasa!


kidsnews (127éves) - 3 éve

A Vízy Dorka Alapítvány idén harmadik alkalommal ítéli oda a Vizy Dorka-díjat a kiemelkedő újságírói teljesítmény elismeréseként. Az alapítványt 2016-ben, a fiatalon elhunyt újságíró családtagjai és barátai hozták létre emlékének ápolására.

A neves elismerésre rádiós, televíziós és az írott sajtóban dolgozó újságírók pályázhattak olyan témákkal, amelyek a névadó számára is különösen fontosak voltak, mint például a művészetek, a kultúra, a tudomány, a környezetvédelem, a vallás vagy az egészségügy.

Idén a kidsnews.hu több fiatal tagja is részt vett cikkeivel a megmérettetésben, amely során a Beszterczey Judit, Karafiáth Orsolya,  Madarász Zsolt, Stumpf András és Szily László alkotta zsűri különdíjjal ismerte el Borsodi Eszter, írói nevén Tigirl munkáját.

A 13 éves fiatal tehetség a „Miért Te apád mit csinál” rovatunkban, Zólyomi Zsolt parfümőrrel készített interjút, még az oldalunk indulásának kezdetén, amelyre a Ms. Úszósapka néven dolgozó, Papp Júliával együtt készült fel. Büszkék vagyunk az elismerésre és örömmel gondolunk arra, hogy talán a díj segítségével még több fiatal figyeli majd a munkánkat vagy szerzőként csatlakozik szerkesztőségünkhöz.

A Vízy Dorka díjat pedig Parászka Boróka kapta, a 168 Órán megjelent, Nyomorúságon hízik a béranyaipar című írásával. Mivel a díjátadón nem tudott megjelenni ezúton gratulálunk neki.

 

A díjazott – Parfümőr??? Hát az meg micsoda? című cikket idekattintva olvashatod: Parfümőr??? Hát az meg micsoda? 

Ha pedig érdekel Tigirl összes írása, ezen a linken éred el: Tigirl összes

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved