Minecraft: Herobrine NINCS


Eboss Boss (14éves) - 3 éve

A Minecraftban rengeteg legenda terjeng, Herobrine (ejtsd: hirobrájn) is egy ilyen legenda. Sajnálom, de Herobrine MÁRPEDIG NINCS. Bocsi, de sajnos Ő NINCS. Régebbi verziókban lehet, hogy benne volt (pl: alfa verzió, béta verzió), de már nincs. Még a Minecraft fejlesztői is beleírták viccből az egyik újabb frissítés leírásába, hogy „eltávolítottuk Herobrine-t”. Akkor mégis benne volt?

Amennyiben mégis azt tapasztalod, hogy valaki támad (és az nem egy mob vagy egy játékostársad), és nem valamelyik ősverzióval játszol, akkor lehet hogy egy hacker (ejtsd :hekker) van a gépeden. Hogy mi a teendő ilyenkor? Most megtudod!

Erősítsd meg a tűzfalad! A hacker ugyanis azon tört be, és utána már mindent (a te neveden(!))  elér a gépeden. Danger!!!

Szólj valamelyik hozzáértő felnőttnek! Ő tudni fogja, mi a teendő. Ne pánikolj, mert ráncos leszel tőle, de azért félvállról se vedd. Okés? Vagy nem?

Van egyébként Herobrine mod (kiegészítő programcsomag) nem is egy, de azokban MEGÖL téged Herobrine (békésben meg se jelenik. Hehehe. A gyávája!). Ha egy kis harcra vágysz, akkor érdemes PVP-zned (játékos játékos ellen szerver) vagy a Withert vagy az Ender Dragont legyőznöd, esetleg lemenned a Nether dimenzióba. Igen tudom, vannak, akik azt mondják, látták és félni kéne tőle. Ez átverés. Herobrine talán volt, de már nincs. Úgyhogy megnyugodhatsz felőle.

ÁLLJUNK MEG EGY PERCRE!!! Ki is valójában Herobrine?!?!

Gyakorlatilag ugyanaz, mint Steve skinje (Steve az egyik alap játékos skin Alex mellett), csak fehér szemekkel. Jellegzetes fegyvere a gyémántkard (Diamond sword), NEM szokott páncélt hordani (úgyhogy jobb, ha te veszel magadhoz előbb), tud repülni (naná, hisz’ egy csomó parancsot ismer), rengeteg xp-je van, és még van gigasok tulajdonsága, amiről én NEM tudok, de azért valamit tudok, igaz? Legalábbis remélem. Egyébként Herobrine a Nether (másnéven: Alvilág, pokol) ura, és még sok minden másé. Szembenéznél vele még? Vagy nem?

Herobrine-ról legendák terjengenek az EGÉSZ világon. Hogy milyenek?Azt rettentő hosszúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú ideig tartana felsorolni, ezért csak kiemelünk egyet. Tessék, itt is van:

Valaki egyszer játszott a Minecrafttal, találkozott Herobrine-nal és nem tudta, ki az, ezért megnézte, többjátékos módban van-e. Nem abban volt, úgyhogy közelebb ment hozzá, de a rejtélyes figura eltűnt. Megírta egy Minecraftos internetes fórumon. 5 perc után valaki törölte a hozzászólását. Újraírta. Megint törölték. Elege lett, úgyhogy megnézte, ki törölte. Egy „Herobrine” nevezetű felhasználó volt. Rákatintott: 404 error – soha nem volt olyan felhasználó! Kétségbeesésében írt Notchnak (Notch a Minecraft teremtője), hogy ki vagy mi az a Herobrine. A következő választ kapta: az öcsém, aki elhunyt (mittudoménmikor). Na erre varrjál gombot!

Jut eszembe, Herobrine idézéséröl még semmit nem irtam! Herobrine megidézéséhez a következő blokkokra van szükséged:

8 arany blokk

1 mohás zúzottkő blokk

1 nether blokk

4 vöröskő fáklya

1 kovakő és acél

Elkészitése:

Rakjuk úgy le a 8 arany blokkot, hogy köztük egy blokknyi hely maradjon ki

A mohás zúzottkő blokkot tegyük a kihagyott helyre

A mohás zúzottkő blokkra tegyük rá a nether blokkot

A nether blokk négy oldala elé tegyél egy-egy vöröskő fáklyát

Gyujtsd be a nether blokkot

És kész!

Notch egyébként bevallotta egy kommentben, hogy hazudott Herobrine-al kapcsolatban( mivel azt mondta, hogy Herobrine létezik)

Most már hiszel nekem?

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved