Unlock! – amitől tényleg nehéz szabadulni.


Eboss Boss (14éves) - 3 éve

Ki ne képzelte volna már magát kedvenc kalandora helyébe, aki a legveszélyesebb helyzetekből is képes kiszabadulni, aki észrevesz minden részletet, ami hétköznapi szemnek észrevétlen. A szabadulószobák pontosan ezt a csodás illúziót nyújtják számunkra, hogy mi hétköznapi emberek néhány felejthetetlen órára, percre Indiana Jonasnak érezhessük magunkat. Kalandornak, aki sármjával a nőket ejti rabul, briliáns elméjével pedig két-háromezer éves rejtélyeket old meg pillanatok alatt.

Az Unlock! társasjáték ebbe a különös izgalmas világba kalauzol el bennünket. Sokunk számára már nem volt ismeretlen a szabadulószobák világa, aki szereti az Escape The Roomot az biztosan kedvelni fogja az Unlock! játékot is. A kooperatív játék 3 különböző „szobából” vagyis 3 pakli kártyából és egy ingyenesen letölthető applikációból áll (Androidra és iOS-re egyaránt elérhető).

Az egyetlen hátránya talán, hogy a kiszabadulás után érdemes megválni a játéktól, hiszen újdonságot már nem fog tudni mutatni.

Na de vissza a játékhoz, szerencsére a játékhoz tartozik egy „előszoba” is, ahol néhány kártya és app segítségével megtanulhatod a játék logikáját. Ha ezzel megvagy, akkor kezdődhet a játék.

Amikor kiválasztottuk a játékot nehéz volt elképzelnem mit fog adni egy szabadulószoba játék, ahol nincs szoba, de azt kell hogy mondjam a tervező ezt nagyon jól megoldotta, néha hárman volt, hogy többen egy emberként hajoltunk a kártyák fölé és próbáltuk megtalálni a következő láncszemet, ami közelebb visz minket a szabaduláshoz. Időnként tanácstalanul meredtünk egymásra és egyszerre sóhajtottuk a Neeeeee! szócskát, mikor felhangzott egy jellegzetes hang a telefonból, ami azt jelezte ismét tévedtünk és vesztettünk az időnkből.

A társasjátékozás élményét a Gémklub Kft. támogatásának köszönhetjük.

A kidsnews.hu kedvelőinek a Gémklub Kft. egyedi

10% kedvezményt biztosít

kedvezmény, mely saját, törzsvásárlói kedvezménnyel is összevonható! 

Ide kattintva tudsz érvényesíteni és a KIDSNEWS kuponkóddal kedvezményesen megvásárolhatod.

(A kedvezmény érvényesítéséhez csak tedd a kosárba a játékot, majd a kuponkód  beviteli mezőjébe írd be a kuponkódot.- KIDSNEWS-)

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved