Webre költözött az #énjövőm program


kidsnews (127éves) - 3 éve

A fiatalok váltása az iskolapadról a munkaerő piacra sosem volt egyszerű, de a modern technológia és az informatika gyors fejlődése napjainkban ezt még nehezebbé teszi. Éppen ezért segítő tréninget indít a Coca‑Cola HBC Magyarország, #énjövőm névvel, amelynek középpontjában a fiatalok munkanélküliségének visszaszorítása áll.

Az #énjövőm program 18-30 év közötti NEET (Not in Education, Employment, or Training) korosztály számára kínál ingyenes, eddig egynapos és most már online továbbképzési lehetőséget. A programot Magyarországon 2017 szeptemberében indította el a vállalat és várhatóan 2020-ig tart. Az online megtalálható program részben kiegészíti a korábban meghirdetett és már zajló tréningeket, részben lefedi azok tartalmát.

Az ingyenesen, online elérhető, az #énjövőm képzéseit is kiegészítő tananyag a Coca-Cola HBC Magyarország weboldalán találjátok.

Az #énjövőm program tíz részből álló e-learning csomagját többek között az különbözteti meg a hasonló programoktól, hogy ennek offline szolgáltatása is van: résztvevői akár személyes tanácsadást is kérhetnek a program mentoraitól, a Coca-Cola HBC Magyarország vezető beosztású munkatársaitól.

Az internetes képzés rugalmas, a modulok között szabadon lehet böngészni, így a tanulás egyénre szabható, és mindenki számára könnyen integrálható a napi kötelezettségek mellé. A modulok között pénzügyi ismeretek, értékesítési készségek, üzleti tervezés és a projektmenedzsment alapjai is szerepelnek, amelyek a mai munka világában elengedhetetlen elvárások a munkáltatók részéről.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved