Bőszénfai Vadaspark


D.Barbara (20éves) - 3 éve

Nyugalom, friss levegő, barátságos környezet, gyönyörű táj, rengeteg állat (gímszarvasok, vaddisznók, őzek stb.) és még sok minden más vár a kirándulni vágyókra a zselici dombok között fekvő Bőszénfai Vadasparkban.

A Kaposvári Egyetem EC Vadgazdálkodási Tájközpontja egyedülálló tevékenységet folytat Magyarországon otthont adva a több mint 20 éves szarvas kolóniának. Emellett takarmánytermesztés, erdő- és a vadaskerti gazdálkodás, vadászat, vadhúsfeldolgozás és turizmus is folyik a területen.

A Vadaspark minden korosztályból várja látogatóit, hiszen szolgáltatásaik és programjaik rendkívül színesek és mindenki megtalálhatja a számára legérdekesebbet. Remek helyszín egy délutáni sétára egy napsütéses napon, de akkor is érdemes ellátogatnod ide, ha őzikét simogatnál. Ha a séta közben megéheznél, a Zselicvad étterem fantasztikus fogásaiból biztosan találsz magadnak kedvedre valót.

Bőszénfán található emellett egy lovasudvar is mintegy 70 egyedből álló hidegvérű ménessel, ahol több program közül is választhatunk. Minden évben megrendezésre kerülnek különböző lovastúrák és lovastáborok.

Ha megjött a kedved egy túrához vagy a lovagláshoz, akkor irány Bőszénfa!

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a youtube-on is2017 Kidsnews | All rights reserved